שאלה לגבי אפיה

שאלה לגבי אפיה

שמתי לב שכשאני מכפילה כמות בלילה או משתמשת בתבנית צרה יותר כדי לתת יותר גובה לעוגה, אז העוגה יוצאת מאוד דחוסה. לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון לזה חוץ מלחלק את הכמות ל2 ולהניח אחת על השניה. יש אולי פתרון אחר?

בטא 422

New member
לפעמים זה גם מטריד אותי...

אני חושבת שאם אין מניעה במתכון, אפשר להשתמש בוו של הקצפה ולא וו גיטרה שמקובל לעוגות בחושות. יש עוגה שאני עושה שקודם מערבבים את הביצים עם הסוכר ואז וו הקצפה נותן נפח לעוגה

net the jet

New member
מאד תתןי במתכון. יש עוגות שלא נורא להן ההכפלה

ויש כאלו שבאמת יוצאות דחוסות וגם לא ממש עולות ע יפי מפאת ה"כובד" ואז הפתרון הוא באמת לאפות בשתי נגלות ולישם אחת על השניה.

נטעים

New member
לדעתי ../images/Emo20.gif ופתרון

בעוגה בחושה צריך לעבוד לפי חוק חשוב אחי שמכניסים קמח צריך לבחוש מה שפחות בזמן ערבוב ברגע שנכנס הקמח הגלוטן מתחיל לצאת ולפעול מה שממממממש לא טוב לעוגות ובימיוחד בחושות כשאת מכינה כמות כפולה את מערבבת הרבה יותר כי יש לך יותר מסה של עוגה ובאמת זה קשה הרי בקונדיטוריות לא מכינים אחת אחת נכון? יש פתרון 1 באמת להקציף את הביצים (שלמות)ואז להוסיף את שאר החומרים 2 להוסיף על כל נגלה נוספת 2 חלבונים מוקצפים טוב להכניס אותם בסוף אחרי שהכל מוכן זה נותןלעוגה תנופה אבל לא משנה את היחסים בעוגה

רעיון אדיר!

בעוגת שוקולד של נטע למשל זה בעיה לא לערבב הרבה אחרי הקמח כי יש בסוף את המים הרותחים שכדי להטמיע אותם טוב צריך לערבב הרבה. מותר לשנות שם את הסדר ולהכניס את הקמח אחרי המים הרותחים?

למעלה