שאלה לגבי אנרגיה..

• פותח הנושא Eiley
  • פורסם בתאריך

Eiley

New member
שאלה לגבי אנרגיה..

אני כזו שמאוד מושפעת מאנרגיות סביבי ומאוד מאמינה בכוח ובתחושה שלהן... יש לי שאלה שכבא המון זמן מסקרנת אותי, לא יודעת אם תהיה תשובה אבל כיוון שאני מייחסת את זה לאנרגיות החלטתי לנסות! קורה הרבה פעמים בחיי)לפחות עד עכשיו(,שאני פוגשת אנשים שאפילו מבלי להכיר יכולים מאוד להשפיע על האנרגיות שלי. למשל לגרום לי המון התרוממות רוח ותחושה של רצון רק לקלוט מהם עוד ועוד ולהסתקרן, כמין מקור חיות לא מובן.)לפעמים קורה גם ההיפך(. אני מקשרת את ההסבר לזה לאיזושהי אנרגיה שזורמת בין אנשים אפילו אם היא לא ישירה או פיזית. האם ייתכן שבין אנשים מסויימים יש אנרגיה יוצאת דופן? או שלאנשים מסויימים יש אנרגיה כזו? והאם זה אומר שאנשים כאלו ייתחברו באופן יוצא דופן או יותר טוב? איך אפשר לשמר את התחושה ולהגיב אליה בצורה נכונה? שאלות קצת קשות, אשמח אם יש לך איזשהו רעיון או תשובה..

אה... שאלה נהדרת...

אני חושבת שאת מדברת על קארמה, או על תדרים אנרגטיים, או על משפחות אנרגטיות. הרעיון הוא, שאף שלגוף יש יוצר ויש לו אמא ואבא, במשפחות הנשמה אנחנו קשורים לקבוצה די גדולה של נשמות (שבדרך כלל כוללת גם את המשפחה ה"בשרית" שלנו), ואנחנו מתגלגלים איתם מתקופת חיים אחת לאחרת, ולומדים איתן שיעורים. יכול להיות שזה מה שאת מרגישה? נסי לדמיין אם לאנרגיה הזו שאת מרגישה, יש תחושה ייחודים שמתלווה אליה, איזו משאלה שהאדם הזה ימלא תפקיד בחיים שלך - חבר, מאהב, אח, וכו'... מה את מגלה?

Eiley

New member
אכן כן! קשה להסביר עד הסוף אבל...

התחושה הנלווית היא של חיבור מאוד גדול ולא מוסבר,מוכר לא מוכר, אפילו לפעמים גם כשמדובר באדם שלא מחובר אליי.. בהרבה מן המקרים כשחשבתי על זה היה לי קושי לתאר אפילו לעצמי את סוג התחושה, כי זו לא הייתה התאהבות ולא תחושה מינית כלשהי... קשה לתאר את התחושה לאנשים אחרים! אם אני מבינה נכון את מה שאמרת, יש אנשים- קבוצות של נשמות, שקשורות אחת בשנייה, אפילו אולי כבר מגילגולים קודמים ואז אנחנו חשים מיידית קשר כלשהו וחיבור אליהם? וזה נכון לגבי קרובים מוכרים בחיינו וגם אנשים אחרים לאו דווקא מוכרים? האם התחושה היא עדות לקשר קודם שהיה? האם כדאי ליצור קשר עם האנשים שמעלים בנו תחושות אלה? אשמח לשמוע את דעתך... תודה רבה ושבת שלום :(

Eiley

New member
אגב,

ברוב המקרים התחושה כן מעלה איזו משאלה לקרבה או קשר עם אותו האדם... )ובסיום ההודעה הקודמת יש חיוך(

נשמע לי ש...

את יודעת בדיוק, את כל התשובות, לכל השאלות ששאלת...נשמע לי שאת יודעת שמכירים, שגם בשניה הראשונה שרואים אותם, ושגם אם לא הכרנו אותם קודם.אם כדאי ליצור קשר? לא יודעת לענות על השאלה הזו. אני מניחה שאם אנחנו מוציאים את האגו מהתמונה, התשובה היא שזה לא בידים שלנו להחליט, אלא הם פתאום יושבים לידינו באוטובוס, עובדים איתנו, לומדים איתנו, וכו'...מה את אומרת?

Eiley

New member
טוב נו.... נכון....

אני גם מרגישה שאני יודעת את כל התשובות לשאלות שלי...)שאלו רק חלק קטן מהן חח(, אני מאוד יודעת מה אני מרגישה ובמה אני מאמינה. לגבי האגו- אני לגמרי מסכימה איתך, אבל לפעמים זה מאוד קשה האמונה שלי שכל מה שאמור לקרות יקרה ומה שלא- פשוט לא היא שלמה אבל עומדת במבחן האגו כל יום. כי כשאנחנו רוצים משהו, יש תחושה כאילו יכולנו לבכות כמו תינוקות ולדרוש כשבעצם- צריך להשלים עם זה שזה פשוט לא בידיים שלנו ושאנחנו צריכים להרגיש ולתת גם חינם. בכל זאת אני תמיד מרגישה מוזר על כל שאני כאילו יודעת את התשובות ולכן מרגישה צורך לשקף אותן לאדם אחר. תודה : (

אולי העבודה הכי קשה...

שלנו כאנשים כאן, על מכללת כדור הארץ, תהיה ללמוד לסמוך על עצמינו... אז, הנה לך שיעור בחינם!

Eiley

New member
זה שיעור שכדאי להתקדם בו מהר..

אם לא היינו אמרוים לסמוך ולהרגיש בעצמנו- למה כל החבילה שהורכבה במיוחד בשבילנו? נאמר שעברתי את השיעור הזה, עכשיו אני מחפשת איפה ואיך זה מתחבר לאחרים סביבי ובכלל..

למעלה