שאלה - לגבי איקקלומין

שאלה - לגבי איקקלומין

השאלה כבר נשאלה ע"י פינקי, לא הרבה ענו, ובכל זאת, כאבים קלים בהחלט ונסבלים בבטן התחתונה אחרי איקקלומין, שישי האחרון היתה הזרעה. אין ציסטות והרגשה כללית לא טובה, מן חולשה כזאת. האם למישהי זה קרה? ועוד אחת, אחרי כמה ימים אפשר לעשות בדיקה ביתית אחרי הזרעה? 10 ימים זה מספיק?

orname

New member
לקחתי רק מחזור אחד של איקקלומין

וזה היה כל כך מזמן שמי זוכר איזו מהתופעות המוזרות שחוויתי בשנתיים האחרונות שייכת לאיזו תרופה... אבל מצאתי משהו על איקקלומין. ראי קישור. בסוף כתוב קצת על תופעות לוואי אפשריות (צריך לגלול למטה). לגבי בדיקת הריון - זה תלוי אם קיבלת כוריגון או לא. במידה וכן חכי 12 יום מהכוריגון האחרון. מקווה שעזרתי

פינקי33

New member
בייבילולו1, אני שמחה שקיבלת

סוף סוף איקקלומין, נידמה לי שעד אז זה היה הזרעה על טבעי לא? בכל מקרה, כאבי הבטן עם האיקקלומין היו לי במשך כשבועיים ואפילו החודש כשלא לקחתי (לקחתי חודש שעבר) היו כאבים ולצערי היום גם המכשפה הגיעה... אני מנסה לא לעשות מזה עניין ולחכות בסבלנות לשלב הבא...

ro1ro1

New member
תופעות לוואי אצלי

החודש הראשון של האיקקלומין אצלי היה רע, רוב הזמן היתה לי תחושת נפיחות בבטן,היו רגעים שהבטן פתאם התקשתה נורא. אני לא זוכרת עייפות חריגה,סתם תחושה כאילו שיש לי בלון מים בבטן שזז מצד לצד..... לעומת זאת,חודש שני של איקקלומין עם מינון כפול,עבר הרבה יותר קל, כמעט בלי תופעות לוואי. מה שכן,נוצרו לאחר החודש הראשון ציסטות די גדולות ,ומחר יתכן שנבדוק אם הם אכן נשטפו במחזור כמו שהבטיח לי הרופא,ואפשר יהיה להתחיל סיבוב נוסף...

תודה בנות ולהתראות בעוד שבועיים../images/Emo140.gif

יוצאת לחופשה
אשוב בעוד שבועיים. מקווה לחזור עם תשובה חיובית ללא ציסטות לכולכן מאחלת תשובות מבורכות וכמו שאומרים פה החודש חיובי חיובי חיובי
סוף שנה מהנה לכולכן....ושוב תודה

chompi1

New member
לגבי האיקקלומין

יכולות להיות לו הרבה תופעות לוואי. אצלי לא היו כאבי בטן, אבל בהחלט בהחלט עייפות, תשישות, חולשה ותחושה כללית מגעילה. היו ימים שבקושי הצלחתי לגרד את עצמי מהמיטה. זה האיכסה הזה. יש בנות שעברו לזריקות, ואמרו שתופעות הלוואי של האיקקלומין היו יותר גרועות, וכשעוברים לזריקות אז נהיה קל יותר. (חודש הבא אני אוכל לתת תשובה מוסמכת בעניין הזה...) בכל אופן, אני מבינה אותך וההרגשה הכללית היא די מגעילה ואין מה לעשות, חוץ מלחכות. כי זה עובר במחזור (או בהריון
). מאחלת לך שזה יהיה החודש האחרון עם תופעות לוואי של הורמונים, כי תכנסי בסופו להריון....

פּוֹנְג

New member
אם לא קיבלת כוריגון אז אין חשש

שיהיו שאריות כורגון שיטעו את הבטא, אבל זה עדיין לא אומר ש 10 ימים זה לא מוקדם מדי. (זאת אומרת שלדעתי זה מוקדם.) לדעתי תעשי בדיקה בין 12 - 14 יום מההזרעה.

למעלה