שאלה לגבי אוקטובר 2003

La la la 20

New member
שאלה לגבי אוקטובר 2003

השנה אני מגישה את מועמדתי למגמת עיצוב תעשייתי ב"בצלאל" "המכללה בחולון" ו"שנקר" תיק העבודות הקיים שלי מתבסס על צילומים של עבודות תלת מימדיות שנעשו במבגרת לימודי התיכון שלי במגמת צורפות ואומנות פלסטית בתיכון ויצו קנדה בחיפה. השאלה היא: האם זה מספיק או האם עלי להתחיל ולרשם ע"מ שתוכל להמדד רמת הרישום שלי או פשוט להביא את צילומי האוביקטים בדגש על צילומי האם הצילום צריך להיות יותר פונקציונלי (ללא סגנון אמנותי) או האם לצלם בצורה חופשית שאינה מתמקדת במוצר אלא בצילום ובפרספקטיבה או ששניהם חשובים באותה מידה... אני מוכרחה להודות שכל הנושא הזה די מלחיץ אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות / עצות / רעיונות בתודה מראש עדית

תשובה לגבי אוקטובר 2003

הדברים שנבדקים בבחינות הקבלה הם התפישה המרחבית של אדם,היצירתיות שלו ואפילו אם הוא לא ממש בעניינים ניתן לזהות פוטנציאל. לא צריך לבוא עם תיק עבודות יותר מידי "גמור" אלא יש להפגין את יכולתך לבנות קונספט טוב.כמובן שמעבר לתיק עבודות יוכלו לבדוק זאת בתרגילי בית ובתרגילי הכיתה. כבוגרת בצלאל,בעיצוב תעשייתי,וכמי שעזרה לרבים להכנס ללמודים שם,אני חושבת,שאדם שמתרגל לחשוב באופן יצירתי,יהיה יצירתי בהכל ולכן ישים לב לכל הפרטים.לכן,עלייך לדאוג שהתמונות לא יהיו משעממות ורק יעבירו את מראה המוצר,אלא יעוררו רצון להסתכל עליהן שוב,לשאול שאלות,בקיצור יעוררו עניין. אופן הצילום בהחלט יכול להשפיע לכאן או לכאן. לגבי השאלה,האם מה שעשית בתיכון מספיק..את מוזמנת לשלוח לי במייל הפרטי אם את רוצה את הצילומים ואני אעזור לך בכך. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

La la la 20

New member
תודה ../images/Emo187.gif

אבל אין לי את כתובת האי מייל שלך האוביקטיביות שלך יכולה לעזור לי מאד! תודה מראש עדית

שאלה בנושא אוקטובר 2003 ואולי2004..

יפעת שלום, נראה שאת ממבינה בנושא המדובר ויש לך נסיון רב, אשמח אם תסייעי לי למצוא מקום (סדנאוקרוס/משהו בסגנון) שיעזור לי להיכנס לעניינים ולהכין תיק עבודות. אין לי שום נסיון קודם (אפילו לא תיכון למרות שלמדתי עיצוב גרפי אבל זה לא נחשב), אבל אני מאוד מתעניינת בתחום העיצוב (עיצוב המוצר, עיצוב פנים) ואשמח לקבל כל מידע שיוכל לסייע לי. תודה מראש, יעל

למעלה