שאלה לגבי אוננות

דורוטי12

New member
שאלה לגבי אוננות

בן זוגי מאונן בכל פעם שאני יוצאת מהבית (אפילו לחצי שעה...) הוא משאיר "עקבות" ולכן אני מודעת לכך אך לא דיברתי איתו על כך מעולם. זה קצת נותן לי הרגשה של "נבגדת", במיוחד הצורך שלו לנצל כל הזדמנות שאינני נמצאת...אני די פגועה מכך ויודעת שזה ילדותי, אבל גם מטריד אותי מה הוא בדיוק אוהב לראות, האם זה מספק לו דברים שלא קיימים במיניות שלנו, וכו'. אנחנו מקיימים יחסים כ- 2-3 פעמים בשבוע כך שזה לא פוגע בי בדרך מסוימת, אבל אני עדיין מקנאה ומרגישה חרא...איך מתגברים?

דורוטי12

New member
אני לא רוצה לפתוח את זה כי...

זו סתם חדירה לפרטיות שלו, וגם לדעתי זה פשוט יגרום לו להתאמץ להסתיר את זה בעתיד ולא להפסיק את זה. יש לי הרגשה שזו אולי עבודה שאני צריכה לעשות ביני לבין עצמי, להשלים עם זה או לא לקחת כ"כ ללב...תכל'ס אין לי זכות לדרוש ממנו שינוי בהרגליו. אני מתייעצת פה כדי לדעת איך לפרש את המצב מלבד הדרך הפוגעת בו אני רואה אותו כרגע...

קודם כל את צריכה להבין

שהוא לא מאונן כי הוא לא מסופק,אוננות היא עוד דרך לענג את עצמך... מי יותר טוב מאיתנו יודע מה אנחנו אוהבים? ע"י כך שהוא מענג את עצמו ,הוא יודע מה עושה לו טוב, ויכול להיות שהוא אף מראה לך אח"כ מה בדיוק ואיפה הכי נעים לו. אוננות היא בריאה וכמובן גם הרצון שלנו לדמיין ולפנטז . לדעתי את צריכה לדבר איתו אבל אם יש לך בעיה עם הנושא. "תגעי" בנושא בעקיפין,תענגי אותו בעצמך ושתפי אותו בפנטזיות שלך. אין קשר בין אוננות לחוסר סיפוק-זהו צורך בסיסי שלנו. תנסי להשוות זאת לפחד של גברים מסוימים שנשים שלהם ישתמשו בויברטורים שמא הויברטור יהווה תחליף ל"כלי" שלהם,דבר שכמובן לא נכון. אין אין ואין תחליף למגע אדם ולבן/בת הזוג. כל המסביב הם רק כלים שעוזרים לנו בדרך להשתפר ולהיות טובים יותר...

דורוטי12

New member
תודה אגסית!

בסוף דווקא פתחתי את זה איתו ונראה לי שהוא ניסה להגיד משהו מאוד דומה להסבר המרגיע והאמפטי שלך...

ועוד קוריוז קטן בהקשר הזה-גילו

במחקר שיצא ב2003 שאוננות יומית עשוייה למנוע את סרטן הערמונית. כך שהבן זוג שלך יהיה אפילו בריא יותר? מה את אומרת על זה?
אני מצרפת לך את המחקר...

למעלה