שאלה לגבי אומן........ אני מעוניין לנסוע לאומן ב"ה בראש השנה משהו יכול להגיד כמה כל הסיפור הזה עולה?
1 1321 New member 15/5/05 #1 שאלה לגבי אומן........ אני מעוניין לנסוע לאומן ב"ה בראש השנה משהו יכול להגיד כמה כל הסיפור הזה עולה?
ר רק רבינו New member 15/5/05 #4 חברת נסיעות בס"ד בר"ה דרך הנסיעה .. אולי גם אפשר לחטוף מבצע טוב .. תכל'ס זה תלוי רק בתפילה .. אגב .. אני בת
חברת נסיעות בס"ד בר"ה דרך הנסיעה .. אולי גם אפשר לחטוף מבצע טוב .. תכל'ס זה תלוי רק בתפילה .. אגב .. אני בת
1 1321 New member 15/5/05 #5 אוקי......אז לשמהו יש במקרה....... איזה חברת נסיעות טובה...שיש מצב לדיל.........כאילו אנחנו כמה חברה צעירים(בינשים)שמעוניינים לנסוע....... תודה.......
אוקי......אז לשמהו יש במקרה....... איזה חברת נסיעות טובה...שיש מצב לדיל.........כאילו אנחנו כמה חברה צעירים(בינשים)שמעוניינים לנסוע....... תודה.......
2 2שלוי New member 17/5/05 #7 תתקשר לנחמן מספר טלפון 0526060450 אצלו הכי זול, גם אני נוסע דרכו , היחס והטיפול נהדר, שלח לי מסר אישי ואוסיף לך עוד
תתקשר לנחמן מספר טלפון 0526060450 אצלו הכי זול, גם אני נוסע דרכו , היחס והטיפול נהדר, שלח לי מסר אישי ואוסיף לך עוד
ב בת של ה New member 17/5/05 #9 שלוםםם בס"ד ברה"ק שלום יהודי יקר, מה המחיר שאמרת הכי זול? כמה זה אם אפשר לשאול?
E esther10 New member 17/5/05 #10 מתארגנת קבוצת נשים לאומן משתדלים להוזיל את המחיר כמה שיותר כדי לזכות כמה שיותר נשים להגיע לציון הקדוש
מתארגנת קבוצת נשים לאומן משתדלים להוזיל את המחיר כמה שיותר כדי לזכות כמה שיותר נשים להגיע לציון הקדוש
2 2שלוי New member 18/5/05 #12 אני אני לא סוכן- אני מניח שזה בסביבות 500 דולר- כדאי תגידי לו שהפנה אותך בנש"ק ושיתן לך את הזול, כתבי לי מה אמר לך
אני אני לא סוכן- אני מניח שזה בסביבות 500 דולר- כדאי תגידי לו שהפנה אותך בנש"ק ושיתן לך את הזול, כתבי לי מה אמר לך