שאלה לגבי אוכף..

shotgun

New member
שאלה לגבי אוכף..

אני קצת חדש בקטע של הסוסים, ואני מתכוון לקנות סוס והגעתי להסדר עם חוות סוסים שאני אשים אותו אצלהם והם יטפלו בו והכל אבל גם יוכלו להשתמש בו כמו פנסיון כזה... בכל אופן, אני צריך לקנות אוכף!??! כי אם הם ישתמשו בו אז גם ככה יהיה לו אוכף לא?? ונניח שאני אקנה אוכף, מה המחיר הכי זול שאפשר להשיג בו אוכף סביר למתחילים?

בר15

New member
../images/Emo91.gif

מניסיון לפני שאתה קונה סוס אתה חייב לדעת לרכב היטב וכמובן לדעת לטפל בסוס כיאות ובהקשר לאוכף:תלוי מה אתה רוכב אינגליש/ווסטרן ואם ווסטרן אז אם אתה רוצה אוכף עבודה/אוכף בד פשוט

shotgun

New member
אני לומד ווסטרן..

ובקשר לטיפול בסוס, זה אני משאיר לחווה שבא אני משאיר אותו, כמובן שגם אני אקח חלק פעיל.. אבל יותר החווה... ואני רוצה אוכף עבודה..

בר15

New member
יש הרבה...........

יש הרבה סוגים של אוכפי עבודה טובים אצלנו בחווה(ווסטרן)יש אוכף עבודה שעלה 3 אלף שקל ויש גם ב-3 אלף דולר יש המון דגמים תלוי גם איזה סוס זה

shotgun

New member
אבל אם אני..

שם את הסוס בחוות סוסית במסגרת פנסיון כזה, ובעל החווה גם משתמש בו, אז אין לי מה לקנות אוכף.. לא ככה?

shotgun

New member
כי אם בעל החווה משתמש בו גם כן,

אז זה די ברור שהוא יספק לעצמו כבר אוכף הא?

K A R I N

New member
חדר אוכפים ../images/Emo39.gif

ברוב החוות שאני מכירה ישנו "חדר אוכפים" בו מאכסנים את ציוד הרכיבה: אוכפים, ראשיות, ראשיות בית, מגנים, מברשות וכו´. עצתי היא שתבדוק את מספר האוכפים ומצבם (שלא יקרה מצב יש מעט אוכפים יחסית, ובכולם משתמשים) ואם מצבם ואיכותם של האוכפים טובים אין צורך שתקנה אוכף. אני אישית מעדיפה ציוד אישי לכל סוס מטעמי הגיינה ונוחות כאחד. קארין

למעלה