שאלה לגבי אהבה

• פותח הנושא ANGE
  • פורסם בתאריך

ANGE

New member
שאלה לגבי אהבה

שלום!:) ברצוני לדעת מספר פרטים לגבי חיי האהבה שלי בכך שאתן לך מספר פרטים תאריך הלידה שלי הוא 11.2.1984 בשעה 4:30 לפנות בוקר-דלי ותאריך הלידה של חבר שלי הוא ב 28.8.1982 שעה לא ידועה לי, שעון קיץ.-בתולה ברצוני לדעת מה צופן לנו העתיד. חברי גר בארה"ב ואנחנו ניפגש שוב הקיץ אחרי שנה שלא התראנו, כרגע הוא אומר שהביקור שלו בארץ יהיה רק ל 14 מפני שכנראה שיהיו דברים שהוא יהיה חייב לעשות בביתו בקשר ללימודים. התוכל לדעת אם ישנו סיכוי לכך שהוא ישאר בארץ יותר זמן? ובכלל מה יקרה איתנו בעתיד. תודה לך, אם תענה לי אתה עוזר לי מאוד:)
שלך, מאוהבת

תשובה לגבי אהבה

ובכיייין.. האהבה שלכם, יקירתי, הוא יצור חי שתלוי אך ורק.. בכם. העתיד ומה שצופן בחובו, נמצא בידיכם אתם, ולכוכבים אין שום שליטה והבנה בנושא. אפשר לראות פונטציאל מאוד מוגבל בקשרים, אבל לאן הם הולכים ומה יקרה בהם, אם יסעו יחזרו יתחתנו ילדו או יתגרשו - כל אלה תלויים אך ורק בכם.. צר לי.

ANGE

New member
תודה אבל...

יאיר:) קודם כל תודה רבה על תשומת הלב:) דבר שני, תוכל אז לומר לי איך ילך לי מבחינה לימודית..אני בשמינית והבגרויות מתחילות אוטוטו... ולגביו, מה תוכל לומר לגבי הלימודים בקולג´ שלו, האם יש סיכוי למעבר מקולג´ זה לאחר? ולגבי העבודה, פיטרו אותו לא מזמן והוא מחפש עבודה חדשה, מה הסיכויים שלו למצוא אחת? (את תאריכי הלידה נתתי לך בהודעה הקודמת) תודה לך מאוד:) שיהיה לך שבוע נעים!

למעלה