שאלה לגביי HR

שאלה לגביי HR

אני שוקל לעשות HR כדי לנקות את המכשיר ולהתקין אותו מחדש, כולל העיברית ל VGA. משום מה אינני מצליח להסיר את הגרסה הקיימת דבר שהוא הכרחי. שאלתי היא כיצד אחר כל אני משחזר את המכשיר הכי נוח? איזה גיבוי הכי נכון לעשות, וכיצד? כמו כן אני רואה שהזיכרון במכשיר שלי נמוך ואני רוצה להתקין את התוכנות לכרטיס ההרחבה, האם אצטרך לעשות הכל שוב? או שבשחזור אשאל לאן להתקין את התוכנות?
 

AYELET1

New member
לפני הכל עשה גיבוי

כי אתה עלול להתחרט. כנראה ישנה בעיה כלשהי עם ה-47
 
כשאת אומרת בעיה את מתכוונת ל...?

עד עכשיו לא חוויתי שום בעיה/תקלה עם המכשיר ואני ממש מאושר איתו
 
שאלות לגביי הגיבוי

אני תמיד עושה גיבוי דרך האקטיבסינק, האם זה מספיק? כמו כן למה התכוונת שאני עלול להתחרט?
 

dds22

New member
יש בIPAQ את התכונה שבאה איתו

(לפחות ב3715)- ipaq backup תעשה איתה גיבוי - תבחר תיקיה בכרטיס זיכרון ותשמור את קובץ הגיבוי שם. אחרי זה (לא חובה אבל ככה אני עושה תמיד לכל מקרה) תעתיק עותק של הקובץ למחשב הנייח. תעשה HR ואז תעשה דרך אותה תוכנה restore. נראה לי שאיילת התכוונה ב"תתחרט" שבלי גיבוי לעשות HR עלול להתגלות לכך כמעשה כואב שכן יהיה לך בעיה לשחזר את החומר אח"כ.
 

AYELET1

New member
גם זה וגם קראתי בפריק על אדם

נוסף עם בעיות דומות לאלו של אלעד
 

AYELET1

New member
כוונתי לבעיות עברית

לא עם בעיות במכשיר אני מניחה שאיירון יטפלו בכך, אך בינתיים שתהיה לך אפשרות לשחזר את החורמר אם תתחרט סנכרון אקטיב סינק רגיל לא מספיק או גיבוי לכרטיס או גיבוי דרך אקטיב סינק: As Tools Backup
 

Blueye1

New member
מסתבר שצריך רישיון חדש מאירון

לעברית החדשה ל VGA. אל תתקין את החדשה עד שאין לך כזה שכן העברית הפוכה!!!!
 
למעלה