שאלה לגביי 9 חרבות...

ענברי30

New member
שאלה לגביי 9 חרבות...

אם עשיתי פריסת שאלה וכל הקלפי יצאו יחסית חיוביים אבל קלף התשובה יצא 9 חרבות איך אני מתייחסת לפריסה? או לקלף?

ענברי30

New member
בהמשך לשאלה הקודמת

אני אתן רקע, הייתי בקשר עם בחור חודש, ונפרדנו ואתמול אחרי חודשיים של נתק, ואחרי שאני תופסת את עצמי לא ליצור איתו קשר הוא יצר איתי קשר ביוזמתו.
נפשנו והייתה שיחה חברית בלי שאלות של מה היה או מה יהיה.
כל כך חיכיתי לשיחה ממנו שלא היה לי את הכוח להגיד לו לא... אני לא חושבת שעשיתי טעות... אבל אני רוצה לדעת מה הלאה... מה הכוונות שלו? האם יש פוטנציאל לקשר הזה? וכיצד עליי להתנהל מולו עכשיו.
הקשר נותק ביוזמתי מכיוון שפתאום הכל דעך מבחינתו הספיק ליזום פגישות וגם השיחות הלכו ופחתו עד שאמרתי לו שאני לא יכולה להמשיך ככה.
איזה שאלה ואיזה פריסה הייתם מייעצים לי לשאול?

נננ21

New member
למה הפסימיות?

רצית שהוא יצור קשר
והוא יצר
מה פה הבעיה?

ענברי30

New member
כי אני רוצה לדעת מה מכאן והלאה

נכון יצר קשר אחרי חודשיים שציפיתי לזה אבל אני שאלתי כיצד הוא מרגיש אחרי שנפגשנו.

וזאת הפריסה

השאלה שנשאלה:
מה x מרגיש כלפיי אחרי שנפגשנו?

תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 -האם- שמונה המטבעות- בגלל שזה קלף עמדת השואל, אז הוא למעשה מראה שאני מרגישה שאני לא מסופקת ממה שאני מקבלת ממנו... מה שנכון, כך הרגשתי שהיינו בקשר ועכשיו אני נמצאת בחוסר וודאות כי הוא לא משתף, ואני גם סתומה לא שואלת.
מיקום 2 - X -שמונה המטות- אם הבנתי את הקלף הזה (ואני מקווה שכן) כי הקלף הזה אף פעם לא ברור לי, זה אומר שהוא עובר שינויים חיוביים כלפיי הקשר בינינו?
מיקום 3- מרגיש - נער המטבעות- תמיד אני מסתבכת לפרש את קלפי החצר, אבל נער המטבעות אומר למעשה שהוא מהסס,חושש ופועל בפאסיביות מסויימת.
מיקום 4 - כלפיי- שמונה הגביעים- הקלף הזה שמייצג אותי קורא לי לוותר עם המאבק, ולתת לדברים לזרום מעצמם ולקבל כל דבר שיגיע כי לבסוף זה רק לטובתי, או שפירוש אחר שחשבתי עליו זה שאולי הוא חושב שוויתרתי??
מיקום 5 - אחרי שנפגשנו- שלוש המטבעות- זה קלף מצויין למיטב הבנתי, הפגישה שמיוצגת ע"י הקלף הזה מראה שלאור הפגישה יש רצון לקדם את הקשר.
סיכום - תשע החרבות- אז מה ה9 חרבות קשור כאן???

נננ21

New member
אני מבינה אותך אבל...

הפריסה והשאלה לא נכונות

מה קרה אחרי שנפגשתם
איך הרגשת בפגישה
האם יצרתם קשר מאז

ענברי30

New member
הרגשתי טוב בפגישה

אבל עדיין אני בחוסר וודאות.
מאז הפגישה אני יצרתי איתו קשר (רק אתמול) וגם הייתה שיחה נחמדה והיה דיברו על סרט בשבת... אבל שום דבר לא בטוח...
גם עצם העובדה שהוא לא מתקשר...

אז מה אני צריכה לשאול???

נננ21

New member
ניקח את הקלף הראשון , 8 מטבעות

הוא מתאר את הכיוון אליו הקשר הולך ולכן אתייחס אליו
הקלף אומר שיש צורך בסבלנות רבה מצידך
ואני לא חושבת שיש לך אותה

הפריסה לא מראה כוונה עמוקה ורצינית מצידו כרגע
למרות הצעד שעשה, הוא אינו סגור על עצמו

הפריסה והשאלה שבחרת נוגעות להרגשתו הזמנית לאחר הפגישה שלכם
את מחפשת יותר מידע ולכן אינן מתאימות
נסי לבדוק כיצד עליך להתנהל איתו בשבועיים הקרובים, תשאלי בפריסת יעוץ רזה

ענברי30

New member
בוקר טוב נננ

עשיתי את הפריסה לבקשתך...

השאלה שנשאלה:
כיצד עליי להתנהל עם X בשבועיים הקרובים?

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - ארבע החרבות- המצב הנוכחי הוא קיפאון, אין התקדמות וצריך סבלנות כמו קלף 8 המטבעות שיצא לי בקריאה הקודמת.
עיצה - חמש החרבות- העיצה שהפריסה נותנת לי היא לפעול לאט לאט ולראות לאן מתקדמים הדברים ורק כך נוכל לדעת אם זה טוב לנו או לא... בקיצור הקלף הזה אומר לי לא לחכות שהוא יפעל. דיי אופייני לו האמת.
ממה להמנע - נער החרבות- הקלף הזה קצת קשה לי לפרש כמו כל כלפי החצר, הקלף לעצמו אומר לי לא לחפש מסביב אלא לנסות למצוא את הטוב במה שיש לנו ואת זה לקדם. אבל אם הוא יוצא בתור קלף ממה להמנע אז מה למעשה הוא אומר לי? לא לעצום עניים למה שקורה מסביב ולא להשתעבד לקשר הזה?
תוצאה - עשר החרבות- שוב, מבחינתי זה כמו 9 החרבות... התוצאה אומרת שאם לא אפעל לפי קלף העיצה אני אפגע ואחווה שברון לב?

אשמח אם תשפכי קצת נקודות אור על הפריסה שלי.
תודה

רשף כשף

New member
הי ענברי, שמת לב שכל הקלפים מסדרת החרבות?

5 חרבות כקלף העצה מציע להכיר בהפסד ולא להתעקש. נראה שההתעקשות נובעת משיקולי אגו ולא משיקולים רגשיים במקרה זה.

נער החרבות כקלף הנגד מציע לא להשאיר דברים באוויר, לא להשאיר זאת פתוח, אלא לבצע את הסגירה אצלך כפי שמתואר בקלף המסכם (10 חרבות).

הקלף המסכם מתאר סגירת מעגל, התפכחות, לשים את העבר מאחור ולהמשיך הלאה לקשר הבא.

בהצלחה!!!

רשף כשף

New member
כנראה שצריך להתאמן ולהתנסות כדי ללמוד

הפירוש הראשוני שלך נובע מהרצון האישי שלך.
כדי לפרוס ולפרש לעצמך יש לסגל מידה מסויימת של אובייקטיביות

לגביי קלף 9 חרבות .

קלף זה אומר . שכוחות מיסתוריים של עימות כניראה
אנרגיות שליליות בנכם מעמידים אותך את ובן זוגך אל
מול סכנה אפשרית של סיום הקשר בנכם לפחות לפי
לפי קלפיי . טארוט איביס המיצריים . שאני עובד איתם
עכשו

נננ21

New member
9 חרבות

הי עינברי

בפריסה של קלפים יש להתייחס לסוג הפריסה, וכמובן שגם לשאלה