שאלה לגביי ההקאות

שאלה לגביי ההקאות

אני עברתי את הניתוח בחודש נובמבר אשתקד ועד דצמבר הסגירה הראשוני יכולתי לאכול מה שבא לי אחריו הייתי חייבת להוריד את הכמויות הורדתי אבל העיניים גדולות ולא משנה מה אני תמיד מצליחה לאכול קצת יותר מידי לא תמיד אבל עדין ונמאס לי להקיא מה אתם עושים בנושא ? ועוד משהו אני שונאת את אחד באפריל

שוקו בת

New member
אמממ ..

ב"ה אני לא יכולה להגיד מה מה לעשות כי אני לא הקאתי מאז הניתוח עדיין!! ועברתי אותו בינואר השנה. אבל אני יכולה להמליץ לך על ספורט! תעשי ספורט ותרדי מהר יותר!! וגם אולי תשכחי מההקאות! חביקתה את חיה ????

זו עוד בעיה

אני לא מצליחה לשכנע את עצמי להתחיל בכלל עם הספורט תמיד אני מוצאת תירוצים

מדושנת

New member
הפסקה...

אני שנה וחצי אחרי.. ולא מקיאה. הדרך שלי היא להגדיר את המנה מראש ולעשות הפסקה. אני מחליטה מראש על הכמות שאני אוכל (צלחת מנה ראשונה לא הריונית) אני אוכלת (לאט ביסים קטנים, לועסת היטב וכו') ואחרי כחצי מנה אני עושה הפסקה (בעוונותי עם סיגריה) אם אני עדין רוצה אני ממשיכה לאכול.. הרבה פעמים אני מפסיקה לאכול אחרי ההפסקה. ואם עדין בא לי אני מסיימת את המנה. אח"כ... שוב הפסקה, לעיתים נדירות אחריה אני רוצה עוד. אבל בגלל ההפסקות אני לא מגיעה לשלב של הקאה. בהצלחה.

שוקו בת

New member
אז תקחי את עצמך בכוח החוצה. ו ..

ב"ה ומשם הדרך קצרה .. תלכי עד למגרש או מקום שהוא יהיה לך נקודת התחלה. תכווני שעון שיצלל בעוד שעה . ותתכילי ללכת הליכה מהירה .. ואת תראי שמיום ליום זה יקח לך פחות ופחות זמן להגיע לנקודת הסיום! ואם הזמן תתחילי להעריך לך את הדרך , ו/או שתתחילי לרוץ את הדרך הזאת. במקרה של שעמום קחי איתך דיסקמן או ווקמן .. ותצאי לדרך או שתקחי חברה איתך או את הבעל או את הכלב ... מקווה שעזרתי ,
אגב , היכן את גרה?

מוצקX

New member
הקאות

לי היו עד שלימדתי עצמי לאכול והיום זה נדיר ממש למרות שהטבעת מכווצת. ההקאה הייתה נובעת משני גורמים: 1. אכילה מהירה מידי ובבסים גדולים. 2. סוגי מזון שפשוט לא נכנסים (וזה אינדבדואלי ושונה האחד מהשני). ספורט כמו הליכה אמצתי גם אחרי תלאות וקושי בסטרט. אחרי שעוברים מחסום מסויים נהיה יותר קל. זה חיוני במיוחד אחרי שניתקעים לזמן ארוך. אז רצוי להתנער ולהתחיל. אי הקפדה באכילה והקאות חוזרות עלולות להזיז את הטבעת ממקומה ולהביא לסיבוכים לא רצויים קחי את עניין סוגי המזון ואופן הלעיסה ברצינות רבה. בהצלחה.

ה דרומי

New member
../images/Emo91.gif לכי ושחררי את כול

החומר בטבעת לכמה חודשים ואז כול העסק ירגע קצת... ואז תנפחי שוב לא לפני שתלכי לעשות צילום על מנת לראות שהכול שם בסדר אבל שוב פעם זו רק בגדר
בלבד.

אני רק התחלתי וכבר...

לשחרר לא נראה לי הגיוני אולי אחרי שנה אז אולי אבל אני עד עכשיו הורדתי 27 ק"ג בהתחלה לא הייתי מרוצה מזה עכשיו אני הרבה יותר מרוצה מזה חוץ מזה שאני שונאת להקיא ולא משנה כמה אני משתדלת עם ביסים קטנים וכו זה מרגיזזזזזזזז

ה דרומי

New member
שאלה קטנטנה...

מה עדיף?. ניתוח תיקון? או לשחרר הכול . ה דרומי חושב ותוהה

סיאט

New member
סניפטרררררר אתה מדבר

מאז המפגש בבן שמן עם הורייך הורדת הילוך. אתה בעונש או משהו כזה? הנחתי שהם יקבלו הלם, אבל הלוווו

מוצקX

New member
אין כזה דבר הכל תלוי בלסת

הקפידי מאד בלעיסה. ערכי לך רשימה של סוגי מזון מהם את מקיאה והמנעי מלאכול אותם. ולא כמו שתוהה דרומי , כך או כך הכיוון לא רצוי ומיותר. הדבר בידייך

הבעיה של עם סוגי המזון היא ....

שזה ממש מוזר בגלל שיום אחד אני יכולה לאכול לדוגמא פסטה למחרת אני לא לא יכולה אפילו טיפה ושוב זה יכול לקרות זה ממש מרגיז וקורה לי עם כל מיני סוגי מזון

מופלטא

New member
גם לי יש שאלה ../images/Emo35.gif

עברתי את הניתוח לפני שלושה שבועות ואני עדיין על נוזלים , מקסימום מעדנים או במבה קטנה כל היום שלעוסה ה י ט ב !!! שאלתי היא מתי אוכל לנסות לאכול אוכל אמיתי והכוונה היא לירקות וכל מה שהוא לא נוזלי ונמס בפה . נמאס ! אני רעבה!

היי מופלטא

אני יכולה כבר לנסות אבל כמובן לאט לאט אני כבר יכולה לנסות כמעט כל מה שאני רוצה רק לאט לאט ובכמויות פצפוניות!

orhen1

New member
שרוני שלום,

קודם כל, בכלל בכלל בכלל לא טוב להקיא, עדיף כבר לפתוח את הטבעת, את הורסת את הבריאות ואת הניתןח, יכולות להיות לך צרות מאוד גדולות מההקאות. מה שמומלץ לדעתי הוא לפתוח מעט את הטבעת כדי שתוכלי לאכול קצת. אבל כאן מתעוררת בעיה נוספת, אני משערת שברגע שתעשי שיקוף יתגלה כיס או תזוזה של הטבעת ואז תצטרכי לפתוח את כולה, אז מה שאני מציעה זה שתלכי לפתוח אותה לגמרי, תעברי לנוזלים לשבועיים שלושה ואח"כ תסגרי את הטבעת פחות משהי סגורה כעת. בקיצור, בשום פנים ואופן לא להשאיר את המצב כמו שהוא..את מקדמת את עצמך במהירות לניתוח חוזר. ובקשר לכוחות, אני יכולה לעודד אותך שלא לכולם ולא תמיד יש כוח, אני מציעה לגשת לדיאטנית. בהצלחה.

שבועיים על נוזלים

אני פשוט אשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב אני אשתדל להוריד עוד יותר כמויות אבל העיניים שלי הרבה יותר גדולות מהקיבה

orhen1

New member
לא להוריד כמויות, להוריד את סמיכות

המזון לכלכלה רכה, זה הדבר הראשון שיועיל, פירה מרקים גבינות וחלב.

למעלה