שאלה לגביי ביריות!

sugar lips16

New member
שאלה לגביי ביריות!

לפני כמה חודשים נורא רציתי ביריות, הלכתי לחפש בכל מיניי חנויות ללבניי אישה והכי גדול שמצאתי שם היה מידה L קניתי.. כשהגעתי הביתה, גיליתי שזה מכסה לי רק את התחת (לא ידעתי אם לצחוק או לבכות האמת, אבל לבסוף צחקתי, על החברה המטומטמת שמייצרת ביריות רק לרזות, ועוד קוראת למידה הזאת L ) החזרתי את הבריות לחנות, המוכרות הסתכלו עליי במבט פליאה "זה לא עולה עליך? אין מצב" שמתי את זה על עצמי, על הבגדים, כדי שיראו שאני לא סתם מחרטשת ואז המבט של הרזונות האלה שרק מרעיבות את עצמן כל היום, היה מבט נורא "חברותי" הם ממש ריחמו עליי, וכמובן המליצו לי לעשות דיאטה התעלמתי, ובטון נוקשה אמרתי למוכרת שתחזיר לי את הכסף אחריי כמה בעיות שהיא החליטה לעשות, היא כמובן החזירה לי את הכסף אבל מאז נשארתי ללא בריות :( מישהו יודע איפה אפשר להשיג ביריות גם לנשים שלא שוקלות 50 קילו ? אני גרה באזור המרכז... תודה !

שמנהבת26

New member
מכירה של ביריות למידות גדולות+

בקרוב ממש אציע למכירה דרך האינטרנט מגוון רחב של בגדים סקסיים במידות 42 עד 58+ המגוון כולל ביריות ביבידולים עם תחרה בעיצובים מיוחדים כותנות סאטן תחתונים חזיות ועוד הלבשה תחתונה מענינת ומיוחדת היי עמי בקשר..

lb22

New member
אחח אחח כמה

סטיגמות בהודעה אחת..... וחברה מטומטמת...מסתבר שהיא לא כזו מטומטמת אחרת לא היו קונים אצלה....או שמא זה מעיד עליך שאת קונה בחברה מטומטמת לדעתך....אחרי תחשבי עם לקלל או לקרוא מטומטמת לחברה שמכרה משהו לא במידה שלך הגיוני (אני מקווה שתביני שזה לא )

sugar lips16

New member
מה את קופצת עליי?

כן זאת חברה מטומטמת מבחינתי, וכל חברה מבחינתי שלא מייצרת בגדים במידה שהיא לא "אנורקסית" היא מטומטמת. זה שהדעה שלי שונה משלך ממש לא אומר שאת צריכה לקפוץ עליי ככה אז בפעם הבאה שבא לך לקפוץ, תקפצי, אבל לא עליי.

lb22

New member
תודה אני בן....

וסתם זה רק מראה על ההיגיון שלך שכל חברה שלא מוכרת בגדים לנשים מלאות היא מטומטמת.... וואלה חשיבה טובה תמשיכי ככה תגיעי רחוק! ואין קשר לדעה שונה את יכולה לחשוב מה שבא לך אבל יש מחשבה ויש היגיון בריא...לך כנראה אין את האופציה השניה אם זה מה שאת אומרת כלומר : חברות כמו קסטרו ודומיהן הן חברות מטומטמות כי וואלה אין שם הרבה בגדים במידות אקסטרא גדולות.....המציאות מראה שהן חברות ממש לא מטומטמות אבל ניחא תחשבי ככה כמו שאמרתי תגיעי רחוק.....

lb22

New member
ועוד דבר קטן

ממתי נניח מידה 38 זה אנורקסית....סתם ככה חומר למחשבה

sugar lips16

New member
חבל שאתה חושב

שמידה 44-46 היא מידה גדולה תתפלא, אבל היא לא. 100 קילו אני עדיין לא שוקלת, ומקווה גם לא לשקול... ובגלל יחס "קר" לנושא הזה, מאנשים כמוך, החברות האלה לא מייצרות דברים במידות "אקסטרא גדולות" . כי נראה להם שזה כ"כ "אקסטרא מידה" שממש לא מתאים להם שזה יהיה מונח להם על המדף הרי נשים במידה "אקסטרא גדולה" לא צריכות ללבוש ביריות בחברות כמו שלהם, כי אנחנו לא מספיק טובות בשביל החברה המהוללת הזאת... וואלה צודק, אין לי הגיון בריא, הרי לך בטוח יש אחד..

sugar lips16

New member
מישהו יודע משהו על אזור המרכז?

ותודה על ההצעות שנתתם עד עכשיו :) לכל מי שנתן לפחות.

למעלה