שאלה לג´וני

didi76

New member
שאלה לג´וני

שלום ג´וני, אני אודה לך מאוד אם תוכל לכתוב אילו סיפטומים היו לך לפני שגילית שאתה נשא(אם אתה יכול לקשר סימפטומים לעובדת הנשאות).

תשובה

ג´וני בוודאי ישיב, אך אני מזכיר כי אין אדם אחד מייצג את כל מה שעשוי לקרות. אני שואל את דידי76 למה הוא שואל את שאלתו.

Jony Jerusalem

New member
סימפטומים

כל איש יש לו את התופעות שלו.זו היא נקודת הפתיחה. במקרה שלי הנושא התבטא בשיעול עז ללא הפסקה, קוצר נשימה. חום גבוה. הרזיה, תשישות, ועוד ועוד ועוד. וכמו שאמר ד"ר רשפון בתשובתו, כל אדם זה אחרת לגמרי ושום דבר לא מחייב. אבל לבקשתך, ככה זה היה אצלי. ג´וני

didi76

New member
המשך

תודה על תשובתך, ומקווה שמאז אתה חש בטוב. אני מתעניין בכך כי גם לאחר תשובה שלילית לבדיקת נוגדנים כעבור 3.5 חודשים מהמגע אני סובל מסימפטומים שאמנם לא בהכרח מכוונים לאיידס, אולם גם לא ניתנים להסבר כלשהו, ומאחר שלכל אחד יש את הסימפטומים שלו, וה CDC אומר כי אם יש סימפטומים לא ברורים יש לחזור על הבדיקה לאחר 6 חודשים, אני עדיין חושש שאולי למרות הבדיקה השלילית אילו סימפטומים שקשורים בכך ומפחד לחזור על הבדיקה.

Jony Jerusalem

New member
תקשיב !!

אין סיבה לדאגה אם עשית בדיקה לאחר שלושה חודשים. אם אתה חושש תעשה נוספת אחרי שישה חודשים לניקוי הנפש. אבל כעיקרון אם עשית אחרי שלושה חודשים אתה יכול לדעתי להיות רגוע.

תשובה

בצעת במועד את הבדיקה לאיידס ונמצאת שלילי. סמוך על תוצאה זו. אין סיבה שלא לסמוך עליה. הפסק לחשוש מאיידס. כדאי לך לברר מדוע בכל זאת אתה לא מרגיש טוב.יש סיבה אחרת,גופנית או נפשית.

למעלה