שאלה לבת כספית

שאלה לבת כספית

קראתי את שאלתך המתלבטת לגביי קשר עם גרוש + ילדים חלקם טענו מיטה חולה חלקם פירגנו כי אהבה לא בוחרים וכך גם אני חושבת האם נתקלת ברווק מתלבט לגבי רווקה בת 32 ? למה היא עדיין רווקה ?שרוטה מש הו דפוק בה? למה לא לקחו אותה עד היום? אולי היא לא מתפשרת על כלום? וכל זה בלי חלילה לפגוע גם חבילה די רצינית לרווק אולי עדיף להיות עם גרושה אמא לילדים שעברה יותר בחייה? רציתי רק להמחיש כי בכל קשר יש לבטים ומה שנקרא חבילות אז לדעתי האושר הוא מה שמנחה אותנו בחיים ולא כל הסטיגמות למינהם.

משועממת יקרה שלום ונעים מאד../images/Emo13.gif

כל אחד יכול לשאול את כל השאלות שירצה (וסליחה באמת שנפרדתי לא מזמן מקשר ארוך) לא הדבקתי תוויות על אף אחד, ולא הוקעתי את קב' הגרושים + כמוקצה או כאסון שפעת העופות (מזל שאני אוכלת רק עוף מכובס). ניסיתי לבחון את הסוגייה ברווח וההפסד שלה. וכן, בכולנו קיימים פגמים כרימון ומי שיבחר בי יקח אותי עם השריטה בעומק בקע ים-המלח, עם הקומבליזון שסבתי הורישה לי, עם העבודה שגוזלת ממני 10 שעות ביום, עם הלימודים, חדר-הכושר, ההתנדבות שלי, הרגישות שלי, החצר של השכנה שלי המלאה בג'ריקנים וצינורות מים ענקיים, השמחה שבי , המיניות והתשוקה השוצפת, החלום הבורגני האמריקאי שהיה לי. ויעשה את הפאזל שהוא צריך בכדי לטעון לאי-שפיות שבחר בי. קיבלתי באהבה והפנמה את התגובות שחלקן היו גערות וצעקת פקודות של המנוסים וחלקן נכנסו לנעלי (מידה 41, תחתונים מידה L , חזיה-שלא נדע אוהל סיירים) בגילוי אמפתיה כגון אקסייטרית שהבהירה את כל הצדדים האפשריים וכל השאר. ומודה אני על כך. אהבה היא רכיב מאלפי גורמים, ששבב אחד זז כל המכשיר מתפרק ולכן צריך למצוא את החלקים הנכונים ולהיות בטוחים בהם בלב שלם שיחזיקו תקופת מה מעמד. תודה גם לך. ושבני סחנין ינצחו - לא סובלת את בית"ר.

נימשון

New member
אני מסכימה איתך

פעם בעבר הרחוק אמר לי חבר טוב שלי שאישה אחרי גיל 26 שנשארת רווקה מפתחת שריטה רצינית בראש, אז כמובן שצעקתי עליו ולא ממש הסכמתי. היום ממרום 28 שנותי, רווקה כשלוש שנים וסובבת המוני רווקת אני בהחלט מסכימה עם המשפט שלו(רק לא בגיל שקבע) ורואה את זה גם על עצמי. רוב האנשים לא נשארים רווקים עד גיל מבוגר יחסית בגלל שלא התמזל מזלם, הם נשארים כך כי יש איזו סוגיה שגורמת להם להשאר רווקים ואם לא יעבדו עליה היא לא תפר וזוגיות כנראה לא תצליח להם.

אני לא מסכים איתך

עולם הזוגיות השתנה מקצה לקצה, המודרניזציה הפיחה חיים בעצמאות, בהעצמה האישית ושמה בצד את המשפחתיות ובהחלט רואים זאת בסטטיסטיקות שכל זוג שני מתגרש היום. זה שמתחתנים מוקדם זה לא אומר שצלחה הדרך ובגיל 32 להיות כבר גרושה. באותה מידה ניתן לחשוב על אדם בעל חוסר מיומנויות בין אישיות שלא מסוגל לעמוד תחת מסגרת. ובלי קשר לחבילת הילדים, המעמד של להיות גרוש עלול לעלות תהיות באותה מידה אז הפנים הן לכאן ולכאן. היום הפמינזם יצא במסע שיווק חדש של "האישה המודרנית" העסוקה, הקרייריסטית והמשפחתיות הופכת להיות חלק חשוב מאד אך לא עיקרי, האישה הרווקה יותר נועזת ויותר מרשה לעצמה. מי שנמצא כ"כ הרבה שנים ללא זוגיות זה אך ורק תלוי בו בלבד, בדימוי שלו, בערך שלו, בהעצמה שלו, ובכלל בפחדים והחסימות שלו אחרת הוא לא היה מגיע לשנים של בדידות והיה מצליח לנסוק לגובה בחיי החברה שלו. אין שום דבר שתלוי באחרים מלבד האדם עצמו.

ניוזלטר

New member
צודק../images/Emo45.gif

אין ספק שהדור שלנו הוא דור מחושב יותר,ההיצע והבחירה לעשייה בחיים היא מגוונת. בחיינו פוגשים הרבה התרחשויות:גירושין, בגידות, הצלחות וכישלונות הדרך להרים את עצמנו ולשמור על ססטוס מאוזן שביל של עשייה והצלחה היא רק בחירה אישית. אין צורך לצאת בשום הצהרה חותכת על אבחון אישיותי זה או אחר כל אחד והדרך שהוא בוחר להתגבר, לקחת אחריות על החיים שלו וללכת בה.

למעלה