שאלה לבר רציתי לדעת אם היית אתמול בכנס זינה ומה חשבת עליו (אם בכלל)
P Poody New member 15/8/01 #1 שאלה לבר ../images/Emo32.gif רציתי לדעת אם היית אתמול בכנס זינה ומה חשבת עליו (אם בכלל)
P Poody New member 15/8/01 #3 שאלתי פה לפני כמה ימים אם מישהי מתכוונת להגיע לכנס זינה ואת ענית שאת מתכוונת להגיע. אז עכשיו אני שואלת (אני בחורה ד"א) אם היית ומה חשבת על הכנס (=איך היה?).
שאלתי פה לפני כמה ימים אם מישהי מתכוונת להגיע לכנס זינה ואת ענית שאת מתכוונת להגיע. אז עכשיו אני שואלת (אני בחורה ד"א) אם היית ומה חשבת על הכנס (=איך היה?).
ב בר (בת) New member 15/8/01 #4 שלום לך.. לא יודעתי שאת בת..סורי אממ.. לא הייתי אבל אני באה איתך בפעם הבאה!.. סבבה?
P Poody New member 15/8/01 #5 באמת הפסדת. היה מאד נחמד וכיף. בפעם הבאה יהיה משהו הרבה יותר גדול. כנראה שאחת השחקניות תגיע לארץ... אבל לא נראה לי שזה מעניין פה אנשים. אם את רוצה עוד פרטים / רכילויות אז תקבלי את כולם בפורום זינה פה בתפוז או שתתני לי מספר ICQ / e-mail ואני אעדכן אותך.
באמת הפסדת. היה מאד נחמד וכיף. בפעם הבאה יהיה משהו הרבה יותר גדול. כנראה שאחת השחקניות תגיע לארץ... אבל לא נראה לי שזה מעניין פה אנשים. אם את רוצה עוד פרטים / רכילויות אז תקבלי את כולם בפורום זינה פה בתפוז או שתתני לי מספר ICQ / e-mail ואני אעדכן אותך.
פ פלג^ר New member 16/8/01 #6 היי למה לא עדכנו בפרטים בפורום זה? אני מאוד אוהבת בילוי מהסוג הזה.אשמח לקבל פרטים ממני מוניק
P Poody New member 16/8/01 #7 אם תבדקי בשבוע האחרון מסרתי לכן פרטים על הכנס עם לינק מסודר והכל ואפילו שאלתי מי מתכוונת לבוא. בכל מקרה, לא רציתי לנג´ס יותר מדי כי זה בכ"ז לא פורום זינה.
אם תבדקי בשבוע האחרון מסרתי לכן פרטים על הכנס עם לינק מסודר והכל ואפילו שאלתי מי מתכוונת לבוא. בכל מקרה, לא רציתי לנג´ס יותר מדי כי זה בכ"ז לא פורום זינה.
פ פלג^ר New member 16/8/01 #8 בפעם הבאה תהיי יותר רעשנית חמודה שלי.חבל שפספסתי באמת שלא ראיתי.טוב חמודה תודה
ב בר (בת) New member 16/8/01 #9 אמממ.. רוצה את הטלפון שלי?.. אני באה פעם הבאה!.. ואת לוקחת אותי.. סתם.. יום טוב לך מאמי!..
P plus New member 16/8/01 #15 poody... תגידי.. את מרגישה פה נוח בפורום הזה או שנדמה לי...? כי את מוזמנת להשאר.!!! לירון