שאלה לבעלי JoyRide 200

• פותח הנושא B R G
  • פורסם בתאריך

B R G

New member
שאלה לבעלי JoyRide 200

היי, לאחרונה רכשתי ג'וירייד 200 חדש. זהו הקטנוע הראשון שלי, לכן אין לי למה להשוות אותו, אבל אני מרגיש שמשהו לא לגמרי בסדר. מהירות השיוט של הג'וירייד 200 היא כ- 100-105 קמ"ש, אבל עכשיו, בתקופת ההרצה נראה שנסיעה במהירות 60-70 קמ"ש מאמצת מעט את המנוע. זה מרגיש קצת כאילו יש הילוך נוסף שהקטנוע מסרב לעבור אליו... האם בטיפול ה- 1000 "פותחים" את המנוע ומאפשרים לו להגיע למהירויות גבוהות יותר? או שייתכן ומדובר בבעיה כלשהי בקטנוע עצמו? בתודה מראש..

lsabag

New member
אני נוסע איתו 115 בכיף הכי הרבה זה 125...

בכל מקרה אחלה קטנוע ותהנה ממנו... דרך אגב תסע עד 70 בהרצה - שמור עליו כמוני :)

ס ו ס ע ץ

New member
ברור שתרגיש את זה.

המנוע חדש, עדיין "תפוס", ולכן עושים הרצה כדי שכל החלקים במנוע יתפסו טוב את מקומם. בג'וירייד שלי יש בערך 3000, הוא משייט יפה גם אחרי 120, אבל המנוע עדיין תפוס. כשהמנוע "יפתח" אתה תרגיש את זה לבד. אם זה בסחיבה, אם זה בשיוט וכמו כן בצריכת הדלק. שמור על הרצה נכונה, עד 70 קמ"ש. סע בזהירות

B R G

New member
זה הגיוני?

אני מבין שמנוע שעדיין לא "נפתח" יתקשה להגיע לסל"ד גבוה.. אבל האם הגיוני שהמנוע יגיע לסל"ד שכזה במהירויות לא גבוהות כלל?

ס ו ס ע ץ

New member
אצלי, נסיעה על 70 מראה 6000 סל"ד בדיוק.

שיוט על 100 קמ"ש כבר מראה 7000 סל"ד. כדי שהקטנוע יזוז מהמקום, הסל"ד יעלה ל 4500 סל"ד. זינוק יותר בשרני יתחיל מ-6000, יטפס עוד קצת למעלה ויתייצב על 6000 חזרה, במידה ואתה רוכב רגוע. אל תשכח, לג'וירייד 200 יש מנוע 172 סמ"ק. זה לא הנפח הכי גדול בעולם, וכדי לנסוע כמו שצריך, הוא זקוק לסל"ד הזה. ככל שהנפח יגדל, השיוט שלו יהיה על סל"ד נמוך יותר, כמו למשל בג'וי מקס.

למעלה