שאלה לבעלי נסיון

שאלה לבעלי נסיון

לאחר רכיבה של כ-40 ק"מ. בעיקר כשיש טיפוסים, אני מתחיל לחוש בכאבים ואי נוחות בצד הגב התחתון שמושך לכיוון בירך. האם ייתכן שיש בעייה בגודל השילדה? קצרה מדי? תודה

P u s s i c a t

New member
זה אומר שמשהו אצלך לא מכוון טוב

יכול להיות גודל שלדה יכול להיות גובה אוכף / כידון יכול להיות מיקום קליטים יכול להיות "סתם" תנוחת ישיבה שנובעת, או שלא, מכל האחרים בכל מקרה כאבים מצביעים על משהו שלא מכוון נכון (אלא אם אתה עוסק בספורט נוסף ואז יכול להיות שתנועה לא נכונה שם, באה לידי ביטוי ברכיבה) הכי טוב לרכוב ליד מישהו אחר שמבין שיעיף מבט עליך ועל האופניים ויביע דעתו המקצועית, או ללכת למישהו מקצועי שיכוון אותך בהצלחה ותרגיש טוב

doron tal

New member
אולי אתה צריך הילוך נמוך יותר

אם בעליות אתה מגיע למצב שאתה מפעיל שרירי גב, אז זה סימן לא טוב. במקרה כזה אתה צריך הילוך יותר נמוך.

danbroza

New member
כאבי גב

באופן עקרוני כאב שמושך לירך זה מצביע על חוליות המחברות בין עמוד השידרה לאגן. בדרך כלל כיוון לא טוב של האופניים ידגיש את הכאב. אבל בכל מקרה אם זה מושך לירך אתה חייב ללכת לאורטופד. עלול להצביע על פריצה/ בלט בדיסק או דלקת במפרק המחבר. לגבי פתרון זריז, תגביה את הכסא ותיקח אותו טיפה אחורה (בכל מקרה להגיע לכל היותר ב1 ס"מ כל פעם, לא להגביה בבת אחת) דן

תודה על התגובות ../images/Emo51.gif

האוכף כבר עד הסוף אחורה ואני חושב שגם הגובה כבר במקסימום. כסף להחליף שילדה אין לי אז כנראה אחליף את הגב. האמת שזו באמת נקודה רגישה אצלי בגב ומדי פעם אני סובל מאותו כאב גם בלי רכיבה. אשתדל להוריד הילוך ברכיבות ארוכות ולעבוד יותר על קדנס (אני אוהב יותר לדחוף חזק) בכל מקרה תודה על התשובות. להתראות

למעלה