C881 פלי מה שאתה אומר אין בעיה...
למה ללכת מאחורי העדר ולשלם המון כסף אם הנקסוס הוא קטנוע ברמה, ואני מאמין שכן אפשר לשלם הרבה פחות ולא לקנות את ה T בישראל יש כל כך הרבה רוכבי "שמעתי ש..." בגלל זה ה X9 לא תפס או לחילופין ברכב האלפא ולא חסרות דוגמאות שעדיין נוסעות על הכביש ג'יילרה חברה מעולה וקטנועיה יוצאים מהמפעל באיכות גבוהה ונחשים אמינים אני חושב שמי שמתכנן לקנות קטנוע ספורט כדאי שיעבור גם בעופר אבניר אתה יוצא עם קטנוע ספורטיבי ויפה בהרבה פחות כסף, ואני בטוח שביד שנייה המחירון שלו הרבה יותר נמוך גם בגלל השמועות שרצות מסביב,בדיוק כמו ל X9 שאתה קונה קטנוע 500 במחיר של מקסימום 200, ולא חסרים בעלי X9 שנוסעים מחויכים קשה אחרי זה למכור,נכון אבל באותה הנחה במחירון קונים את היד שנייה אפשר גם למכור אותו הגיע הזמן שרוכבים יפסיקו לקנות לפי העדר ויתחילו לקנות קטנועים טובים וככה יהיה לנו בארץ הרבה יותר מבחר לראיה ה X8 שבקושי נמכר כי הוא "קרוב" או יותר נכון "רחוק" של ה X9 שעדיין נמכר ממש טוב באירופה וכבר שמעתי לא מעט אנשים שאמרו לי מה!!שילמת 30000 שח על פיאגיו איזה פראייר במחיר הזה כבר היית יכול לקנות ימאהה בקיצור תעשו נסיעות מבחן,ותקראו גם בפורומים בחול, אל תתנו להפקט ההדר להוליך אותכם שולל ולקנות את מה שכולם קונים