שאלה לבעלי ה-GD 250

internetg

New member
שאלה לבעלי ה-GD 250

אני מעוניין לדעת לאיזה מהירות הכלי הזה מסוגל להגיע?

באדי

New member
על השעון כ- 136-139 במישור ללא רוח נגדית

בפועל המהירות המוצגת בשעון, שוות ערך ל- 120+.

internetg

New member
אז זהו שגם לי יש

גרנד דינק 250 והוא מגיע ל-139 , והוא לא עובר את המאה שלושים ותשע, ורק רציתי לדעת אם המהירות של כלים אחרים זהה לשלי, עכשיו קיבלתי תשובה ותודה, וחוץ מזה איך אתה יודע שה-139 הוא לא אמיתי, בדקת את זה בפועל או שאתה רק מנחש?

בועז בר

New member
נבדק מול GPS והסטייה היא כ-12 קמ"ש אאל"ט

במהירות המירבית. אצלי הממקס' שנצפה הוא 143 (כ-130 אמיתיים ומאוד לא בריאים למנוע). בדק את זה מישהו מהפורום שאני לא זוכר את שמו (היליפט או משהו דומה)

iyehuda

New member
מה השם של התוכנה הזאת ?

אצלי מותקן IGO ואת המהירות רואים בקטן

ADaM4U2

New member
GPS לא מדייק

בבדיקה שאני ערכתי עם הג'וימקס שלי, בזמן שאני רכבתי 120 ה-GPS הראה 110. יש מן השהייה (DELAY)בין המהירות האמיתית, לבין המהירות שמחשב ה-GPS. ולכן לדעתי חישוב מהירות במכשיר הזה לא בסדר. ולדעתי נסיעה ב- 120 בקטנוע זו נסיעה של 120 ברכב, וזה נמדד ע"י נסיעה צמודה לרכב.

פ ו כ י

New member
גם ברכב סטיית מד העוץ היא כ-10% לכיוון ה+

מדידת GPS מדויקת מאוד, עם סטייה של מטרים בודדים לשניה, למרות ההשהייה. קח בחשבון שהמדידה היא ממוצעת מאחר והחישוב הוא ע"ב זמן ומרחק נתון.

בועז בר

New member
לסיטרואן C4 יש מד-אוץ גדול וברור שאפשר לקרוא

אותו בקלות דרך חלון הנהג כשנוסעים לידו. באופן קבוע אני רואה הפרשים של כ-10% ויותר בין מה שנצפה ב-C4 לבין מה שמוצג על מד-האוץ של הקטנוע. לפי מה שאתה אומר, הקטנועים מזייפים ב-20%

פ ו כ י

New member
מאוד סביר. במיוחד כשצמיג קדמי לא מקורי בקטנוע

מספיקה החלפה לצמיג עם חתך יותר נמוך או רוחב השונה מהמקורי שיצא מהמפעל והרי לך סטיה "אופטימית" נוספת. מנסיוני באופנועים או במכוניות.

rossi46

New member
C881 פלי מה שאתה אומר אין בעיה...

למה ללכת מאחורי העדר ולשלם המון כסף אם הנקסוס הוא קטנוע ברמה, ואני מאמין שכן אפשר לשלם הרבה פחות ולא לקנות את ה T בישראל יש כל כך הרבה רוכבי "שמעתי ש..." בגלל זה ה X9 לא תפס או לחילופין ברכב האלפא ולא חסרות דוגמאות שעדיין נוסעות על הכביש ג'יילרה חברה מעולה וקטנועיה יוצאים מהמפעל באיכות גבוהה ונחשים אמינים אני חושב שמי שמתכנן לקנות קטנוע ספורט כדאי שיעבור גם בעופר אבניר אתה יוצא עם קטנוע ספורטיבי ויפה בהרבה פחות כסף, ואני בטוח שביד שנייה המחירון שלו הרבה יותר נמוך גם בגלל השמועות שרצות מסביב,בדיוק כמו ל X9 שאתה קונה קטנוע 500 במחיר של מקסימום 200, ולא חסרים בעלי X9 שנוסעים מחויכים קשה אחרי זה למכור,נכון אבל באותה הנחה במחירון קונים את היד שנייה אפשר גם למכור אותו הגיע הזמן שרוכבים יפסיקו לקנות לפי העדר ויתחילו לקנות קטנועים טובים וככה יהיה לנו בארץ הרבה יותר מבחר לראיה ה X8 שבקושי נמכר כי הוא "קרוב" או יותר נכון "רחוק" של ה X9 שעדיין נמכר ממש טוב באירופה וכבר שמעתי לא מעט אנשים שאמרו לי מה!!שילמת 30000 שח על פיאגיו איזה פראייר במחיר הזה כבר היית יכול לקנות ימאהה בקיצור תעשו נסיעות מבחן,ותקראו גם בפורומים בחול, אל תתנו להפקט ההדר להוליך אותכם שולל ולקנות את מה שכולם קונים

rossi46

New member
אוף בזמן האחרון בתפוש יש הרבה בעיות

הוא הכניס לי את התגובה למקום לא נכון וזה כבר לא הפעם הראשונה שזה קורה

למעלה