שאלה לבעלי גרמין 305 - FORERUNNER

שאלה לבעלי גרמין 305 - FORERUNNER

רכשתי אחד לא מזמן ומשום מה אינני מצליח לכוון את השעון. האם הוא מאופס כשעון אטומי ולכן אין לו אופצייה של כיוון מדויק? תודה לעונים. ציפור בן חיל

foggy1

New member
להכנס להגדרות

צריך להגדיר אזור זמן, בדר"כ אנחנו לפי קהיר, בתקופה זו לפי מזרח אירופה, נדמה לי שיש גם מצב קאסטום.

Foggy1 אתה גדול!

א. המון תודה. אכן הגדרת הזמן שהגדרתי הייתה עפ"י קהיר והיא הייתה באיחור של שעה אחורה. כששיניתי לזמן מזרח אירופה זה השתנה לזמן ישראל... מוזר?! לגבי מצב קאסטום בדקתי בחוברת, ואולי לא בדקתי נכון, אבל אין חיה כזו... מוזר. על כל מקרה המון תודה. המכשיר מתפקד בצורה יפיפייה, אפילו מתחת לעצים בפארק נחל השופט. מקווה שלא "פישלתי" כשלא רכשתי את הדגם 405.

aabramovich

New member
לא פישלת. ל 405 קליטה חלשה יותר...

לפחות זו המסקנה של חבר שלי ממנו קניתי את ה 305 כשהוא "שידרג" את עצמו ב 405.

וואלה? ככה "שידרגו" אותנו?

אם כן נפלא. עשיתם אותי מאושר קצת יותר לקראת השנה החדשה חחח בריאות ואושר ציפור בן חיל

agaziel

New member
יסלח לי כבוד המנהל

קשקוש. ה-405 קולט יופי, ואפילו יודע לזהות שהוא נכנס למנהרה....

aabramovich

New member
זה הנסיון האישי שלנו

ואחד המדדים לזה זה ה AUTO PAUSE שעוצר סתם ללא סיבה הרבה יותר... יודע מה? אני מדבר על דגמי הריצה. אני מדבר על נסיון שלנו. זה מה אני יודע. לא הרבה אמנם אבל זה מה יש. ה 405 קטן יותר וחמוד מאוד. פחות כבד. קליטה? כנראה שנשאר חלוקים בדעתנו.

agaziel

New member
כנראה

לי יש 705. הגברת, בעלת ה-405 ואני רצנו מרתון לפני חודש ללא פיקשוש ולו קלוש באיזור די נידח של צרפת (medauc). כל תקופת האימונים נעשתה גם היא כולה ללא קושי מיוחד עם אותו מכשיר. אם כבר, אז ה-705 שלי היה פחות יציב, בעיקר אחרי שידרוגי קושחה שהעבירוהו על דעתו. המלצתי לחבר- שווה להשקיע בלהתקשר למרכז התמיכה בארה"ב, יש להם אינסוף פתרונות והצעות לבעיות . -405 וה-705, כפי שנמסר ל ל ידם, פשוט היכו את כל הציפיות בגרמין (אולי בגלל זה הם נכנסו כספונסור?) והתיעוד לא הושלם. בכל מקרה- שנה טובה!

aabramovich

New member
אהם, זה היה בהומור.... ה../images/Emo3.gif היה אמור להעיד

אני מאבד את הטאץ' לגמרי

מה שכן... עדכון מוזר!

בריצה הוא נתן נתונים מדויקים, ברכיבה כנ"ל... אבל כשבדקתי אותו בנסיעה לארוחת חג... פה הוא פישל. בממוצע 500 מ' ++ למה זה?

aabramovich

New member
הממ.. לא היתה לי בעיה כזו. גם בעננות הוולשית

החלפת לאופניים בספורט?

למעלה