שאלה לבעלות ניסיון

שאלה לבעלות ניסיון

ראשית, שב"ש! האם יש למישהי נסיון קיום יחסי מין במחזור? אם כן, אשמח לשמוע כיצד זה הצליח... זקוקה לטיפים דחוף!!!

Lovable Stray

New member
לא כדאי

במחזור יש הרבה יותר סיכוי לזיהום (מה שקרה לי, פעמיים :[) ולכן עדיף לוותר. אם מחליטים בכל זאת אז פשוט הולכים על זה...

מאזנים

New member
לא הבנתי את הבעיה

היי, מה בדיוק מפריע לך בקיום יחסי מין בזמן המחזור? ניתן להשתמש בקונדום ניתן גם מאחור וסתם אפשר לפנק אותו...

yarrin

New member
אני לא רואה בזה בעיה

אולי עדיף להמנע מחדירה ביומיים הראשונים שאז הדימום רב אבל בשאר הימים אין בעיה. מנסיון אישי אם מתקלחים לפני במים חמים אז יש הפסקה של הדימום למשך שעה שעתיים.

שגיתא

New member
../images/Emo31.gif באמת לא רצוי ../images/Emo54.gif

לא רצוי לקיים יחסי מין בזמן מחזור בגלל שמדובר בדם באויר פתוח אבל לא באיזור מאוורר
הסכנה לדלקות וזיהומים גוברת בצורה משמעותית וזה לא קשור דווקא במחלות שהקונדום מונע, למרות שלפעמים אנחנו באמת חרמניות דווקא בזמן מחזור
, עדיין לא יקרה כלום אם לא מקיימים יחסים כמה ימים דווקא ההמתנה ממתיקה ומעמיקה את התשוקה והסקס של אחרי המחזור פשוט כל מילה מיותרת

זה לא דם של פצע, את יודעת

אלו הפרשות שיוצאות מהרחם, אותו חומר שבו התינוק שלך יגור 9 חודשים כאשר תיהיי בהריון. אני לא רואה שום בעיה בקיום יחסי מין בזמן מחזור, ניתן להשתמש בקונדום, כמו שמישהי כאן אמרה - אפשר גם מאחורה, אפשר מין אוראלי, מנואלי, מה שרק תרצי. האורגזמה במחזור לדעתי גם הרבה יותר מענגת. בתור בחורה לסבית שמקיימת יחסי מין בזמן מחזור, אני יכולה להגיד לך שזה הזמן הכי חרמני בחודש והסקס הופך להיות ממש ממש כיפי
תהני

בעצם התכוונתי

לכך שיש בטח איזשהן שיטות ריקון כאלה ואחרות שבהן ניתן "להתנקות" זמנית מדימום פעיל. הייתי חייבת לדעת כי עמדנו להפגש עם מישהו שאני רוצה כבר שנתיים (!!!!) , ולא רציתי לקלקל לעצמי עם "תזמון גרוע" שכזה...

Nilly1925

New member
אוי איזה חרמנית אני נהיית במחזור../images/Emo12.gif

אני לא מזהה את עצמי בימי מחזור, אני מגיע לשיא החרמנות. חשבתי שזה ככה רק אצלי

איכס גועל נפש!!!

אישה בנידה אסור לה לקיים יחסי מין עם בן זוג זה גועל נפש לדעתי !!! ואני כועס מאווד על דלות ידע שעושות את זה הגבר גם אשם אם הוא יודע!

שגיתא

New member
לירן סקסי ומותק אתה מתקלקל ../images/Emo54.gif

אל תלכלך
אתה הורס לעצמך עד עכשיו נתת דברים בטעם
לא אומרים איכס על דעותיהם של אחרים כל עוד אינם פוגעים או כופים על אחרים את הנושא זכותם להיות בדעתם,
דעתך תהיה אולי שונה אך דעתם שלהם אינה מבוטלת ע"י כך, לרוב יש לך דברים עם טעם לומר אז אל תקלקל לעצמך
תודה מראש שגיתא

SORY

אני ממש מיצטער אבל אני לא רוצה ליפגוע באף בן אדם זו רק דעתי האישית כמובן וזכותי אני חושב להביע אותה לרשות הרבים . אני מכבד את כל הבריות !

cibamagli

New member
כן איכם וגם סכוי סביר ל...

סיכוי ודאי ורפואי מוכח להעלאת הסיכוי לקבל סרטן באזור הרחם והשחלות,ןלגבר בפין אם כי יותר נדיר כי פה זה אשמת האישה הנידה... זהו איסור כרת מפורש בתורה,ההפרשות של דם הווסת הן לא סתם דם זהו דם עם חומרים רעילים.הרי כולכן הנשואות (אני מקווה)עברתן הדרכה אצל הרבנית ולא רק איך לעשות את זה (לבתולות-לא לשרלילות).גם שבוע אחרי הפסקת המחזור אסור לקיים יחסים -זמן הנקרא "שבעה נקיים" כי אז הרחם פצועה ובונה עצמה להריון חדש.והרירית בדופן הרחם יותר רגישה לזיהומים. מי שתרצה יותר פירוט לא חסר באינטרנט.מי שתרצה לנהוג כשאר הגויים שלא תבכה אחרי מעשה...אני לא מאחל לאף יהודיה את המחלה חס ושלום אבל זה תמרור אזהרה ידוע.אל תאמרו לא ידעתי לא מתאים לי לא מעניין אותי. הרי ברור שאם היה זה סתם אזהרה רפואית גרידא הייתן כמו טטלה נמנעות מיחסים בזמן המחזור ושבעה נקיים. רק תהיו בריאות

למעלה