שאלה לבננים...

ilana4ka

New member
שאלה לבננים...

וואט דה פאק איז גואינג און?? אני רוצה להבין דבר אחד, אם אתם לוקחים מספר טלפון מבחורה, באמת יש לכם כלל "לא כתוב" שכזה שאסור לצלצל יום אחרי, ואפילו עדיף שיומיים אחרי?? כי בעקרון זה מה שקורה עם כל בחור שלוקח ממני את המספר, הוא מצלצל יומיים אחרי, אף פעם לא יום אחרי. ואין לי שום בעיה עם זה. חחח עד ששמעתי אתמול מ-2 ידידים שלי שאמרו שזה מן "כלל לא כתוב".... מה פשר הנכות??

Anna Karenina

New member
בובה!!! ../images/Emo24.gif

אני חושבת שדשנו את הנושא לאורך ולרוחב.
כן, הם באמת כאלה. הם לא רוצים להראות "להוטים" מדי, ובאמת לוקח להם קצת זמן להתקשר. (נו, את יודעת, מן קטע כזה של פוזה..) אז אמנם בפעם האחרונה הצליח לי, ואפילו מאוד,
, זה באמת לוקח להם קצת זמן. הם פשוט מנסים לגרום לך להרגיש כאילו הם "מבוקשים", ולא כאילו הם עמלו קשות עד שפנו אליך...
קחי באיזי, אחותי! הוא יצלצל!

אני אישית לא כזה-

אבל לרוב לא מתקשרים כדי לא לתת הרגשה שממש רוצים מישהי, לא לחשוף את עצמינו כדי שלא יהיה נשק נגדנו. נכון, דבילי אבל זה ככה.

SimplyMe1

New member
למה פדופיל חסר תקנה?

היא בת 16 וחצי עד כמה שאני יודעת,אתה בן 35 אם לא יותר.. מה רע אני שואלת..[ אם יש קליק אז הכול אפשרי:)]

black side

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה רק אני או שהיא הוסיפה לך איזה 10 שנים?! הייתי בטוחה שאתה בן 25 או משו בסביבות

sattla

New member
מצד שני

זה יכול להראות על רצון לבחורה ולתת לה בטחון שהיא שווה את זה. זה תגובה לא משורשרת כי אני לא יודע לשרשר

Wild elf

New member
אני לא שמעתי

על כלל כזה, אבל אולי הוא לא רוצה שתחשבי שהוא רץ אליך כמו כלבלב? אני יודע שלא תחשבי, אבל מה לעשות, אנחנו רוצים לצאת גברים עד הסוף

ilana4ka

New member
חח אוקי

לדעתי זה טמטום מוחלט, כי אני משמ לא אחשוב כך. אבל טוף נו..בנים....

jessy19

New member
סתם משחקים מטומטמים...

ברור שצריך מרחק מסויים כדי שלא הכל יראה כל כך ברור אבל למה לשחק משחקים ולא להתקשר ביום אחרי? אני לא אומרת להתקשר ישר אחרי שלוקחים אבל לדעתי יום אחרי שזה הכי אידיאלי והכי הגיוני להתקשר.

תשובה פשוטה!

קוראים לזה "זמן בנים" הזמן של בנים ושל בנות שונה כל מה שאת עושה תכפילי בשתיים אם לא בשלוש למשל אם את אומרת למישהו שאת אוהבת אותו והוא לא עונה לך חכי בערך שבוע זה ה"מהירות תגובה" שלהם...

למעלה