שאלה לבננות...

שאלה לבננות...

הזמינו אותי לאודישן למשהו די חשוב בטלויזיה אני לא יכולה לספר כ"כ מה כרגע... אבל אני לפני מחזור והפרצוף התמלא פצעונים, ככה זה כל חודש כמה ימים ואז זה עובר אבל אני פוחדת שזה יהרוס הכל...

סורי חח..

פשוט הולכים לצלם אותי בוידאו ואני חייבת מעולה, אין לי אפשרות לדחות את התאריך ואני צריכה עצות איך בכל זאת להראות טוב...

topagency2

New member
תשובה

הטיפים שלי: תתאפרי באיפור שמסווה את הפצעונים, תתלבשי בלבוש שאת מרגישה איתו בנוח, יפה וסקסית, וכמובן תבואי עם המון ביטחון עצמי. בתור עובד בבית מרקחת ( כן אני גם עובד חוץ מבפורום) הייתי ממליץ לקחת כדור דוגמת אדקס ככה לא תחשבי על הכאבים אלא רק על האודישן עצמו.בהצלחה ונשמח לראותך בפורום בעתיד, בנו.

topagency2

New member
ואני יודע שביקשת תגובה מהבנות

החלטתי להתחבר לצד הנשי שלי

Adar Azulay

New member
אממממ..

תטפלי בהם איכשהו? תסבני הרבה את הפנים עם תכשירים בשביל זה ובקטנה כולה פצעונים..זה לא אמור להפריע כל כך

Melvina

New member
עצה מעולה

עצה קצת יקרה אבל תלוי עד כמה זה חשוב לך, כ-3\4 ימים לפני האודישן תלכי לקוסמטיקאית ש"תנקה" לך את הפנים, חשוב שזה לא יהיה יום או יומיים לפני אלא מעל שלוש בשביל שהפנים שלך יספיקו להירגע עד אז. לאחר מכן תאפרי את עצמך עם קצת מייקאפ אפשר גם שכבה ממש קטנה של פודרה. אל תאפרי את עצמך יותר מדיי, שיהיה לך מראה טבעי! צללית קלילה בצבע לבן לדוגמא, מסקרה (מאוד חשוב) ואל תשימי עיפרון שחור! את יכולה לשים חצי פס שחור מעל הריסים, תתחילי אותו מהקצה של העין (בקצה שמרחוק מהאף) ותמשיכי אותו בעדינות עד האמצע. שימי סומק שייראה טבעי, אל תשימי בכמויות. אפשר שפתון או ממש טיפונת אודם שיוסיף לך צבע וחיים לשפתיים. אני לא יודעת איך מבנה הגוף שלך אבל אם יש לך צדדים או בטן אז עדיף שלא תלבשי משהו שהוא יותר מדיי צמוד אלא קצת רופף באיזורים שבהם יש קצת שומן, אם את מאוד רזה אז את יכולה ללבוש שמלה יפה או ג'ינס עם חולצה שרואים בה קצת את הבטן. בהצלחה :)

למעלה