שאלה לבנים שכאן..

רקשאלה

New member
שאלה לבנים שכאן..

אהלן, רק עברתי בסביבה ויש לי שאלה. אני די מבולבל בקשר לזהותי המינית. יש לי חברה שאני מאוד אוהב, אך אני מרגיש שיש לי גם פנטזיות על גברים. בכל אופן, גם כשאני מתקלח במקלחות ציבוריות, עומד לי. בד"כ אני מנסה להסתיר באיזושהי צורה, אבל לפני כמה ימים נשבר לי מהקטע הזה ואמרתי-קיבינימט. נמאס לי להסתיר,והתקלחתי כאשר זקפתי מתנוססת לעין כל. אחד הבחורים שם ראה אותי והרים גבה. ההרגשה היתה מוזרה ואח"כ הרגשתי קצת מטומטם, לא יודע למה... מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? מסתירים או לא? דרך אגב,לא ציינתי-אני בתול לגמרי..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

Liroy26

New member
קודם כל ברוך הבא!

שנית - אתה צריך לפרט קצת יותר. בין זה שיש לך חבר לבין זה שעמד לך במקלחת לא בהכרח ישנו קשר ישיר אם בכלל. יכול להיות שטרם קיימתם יחסי מין מלאים אבל כל השאר אחלה ואתה מגיע לאורגזמות נפלאות גם בלי לחדור אליה. שנית יכול להיות שעצם ההתמקדות בשאלת הזהות המינית יוצרת אצלך איזה סוג של גירוי שבעקבותיו יש לך זקפה. זה לא בהכרח מתקשר לכך שאתה נמשך לבנים. (איריס בר-און, זהירות! לירוי מאחוריך!) בוא תנסה לפרט קצת יותר לגבי הקשר שלך עם החברה, לגבי הפנטזיות שלך, ככה יהיה יותר קל להבין ואולי גם לכוון אותך בהתאם.

EyeSeeYou

New member
"עצור../images/Emo70.gif אתה הומווווו../images/Emo70.gif"

סתם בצחוק, לירוי צודק..זה שלב כזה שהרבה עוברים. בן כמה אתה בכלל ?

רקשאלה

New member
אז ככה..

אני בן 25. הפנטזיות כוללות הכל,כולל הכל... (גם כאקטיבי וגם פסיבי) . יכול להיות שהגירוי במקלחת באה רק כתוצאה מההתמקדות בעניין. אבל גם אחרי סיפור המקלחת,לא הפסקתי לחשוב על זה,ובסוף זה הסתיים עם היד... אצל חברה שלי יש לי גירוי.

רק שאלה מחזרה...

איפה זה המקלחות הציבוריות האלה?
סתם...
עוגי בהחלט היה מנסה להסתיר (אויש, פלאשבקים לימי המקלחות בבריכה באוניברסיטה
)

למעלה