שאלה לבנות: האם ניסיתן להיות עם בחורה? אני ניסיתי...
Z Zoharrr New member 30/1/06 #3 דווקא אני לא אהבתי כ"כ... כלומר,היה נחמד, וגמרתי, זה היה עם חברה טובה שעשתה לי ביד,אבל לא רציתי לגעת בה והיא גם לא רצתה שאגע בה... וזה היה מוזר, אני אוהבת זין וגברים וזה היה חסר לי מאוד
דווקא אני לא אהבתי כ"כ... כלומר,היה נחמד, וגמרתי, זה היה עם חברה טובה שעשתה לי ביד,אבל לא רציתי לגעת בה והיא גם לא רצתה שאגע בה... וזה היה מוזר, אני אוהבת זין וגברים וזה היה חסר לי מאוד
א ארטימיס New member 30/1/06 #5 אהה.. חשבתי שהתכוונת לממש סקס עם בחורה. טעות שלי. אני בתור מינית יכולה להגיד לך שכשאני במגע עם אישה אני לא חושבת על שום דבר מלבדה. התמסרות מלאה. אני ממש לא חושבת על גברים זה סתם הורס לחשוב עליהם.
אהה.. חשבתי שהתכוונת לממש סקס עם בחורה. טעות שלי. אני בתור מינית יכולה להגיד לך שכשאני במגע עם אישה אני לא חושבת על שום דבר מלבדה. התמסרות מלאה. אני ממש לא חושבת על גברים זה סתם הורס לחשוב עליהם.
מ מחוברת לאדמה New member 30/1/06 #4 רוצה לנסות לא ניסיתי, אך זה עובר לי הרבה מאוד בראש ואני יודעת שפעם ארצה להגשים את הפנטזיה הזו. כול כך צעירה וכבר ניסית את זה, כול הכבוד לך.
רוצה לנסות לא ניסיתי, אך זה עובר לי הרבה מאוד בראש ואני יודעת שפעם ארצה להגשים את הפנטזיה הזו. כול כך צעירה וכבר ניסית את זה, כול הכבוד לך.