שאלה לבנות

דוריתי2

New member
הי בנות

היום עשיתי הזרעה מס' 5 אני מקווה ומתפללת שהיא האחרונה היום במהלך ההזרעה הרופא גילה הפרשה כמו דלקת וניקה לי עים דיו לפני שביצע את ההזרעה אני מקווה שזה כלום מה אתן חושבות

סנונית 1

New member
אני שמעתי ולא דברים טובים

לי הוא נראה כמכונת כסף ושמעתי על הרבה תלונות עליו אבל יהיו שיחלקו עליי. בהצלחה.

dvoriz

New member
../images/Emo11.gifפרופ' משיח

אני התעניינתי עליו, התקשרנו למזכירה ושאלנו שאלות, היא ענתה לנו שלא מתקבלים אליו אישית אלא לרופאים אחרים, והם משוחחים איתו, לא ניתן לשאול אותו שאלות בטלפון, אלא את המזכירה, והיא שואלת רופאים אחרים, בקיצור, לדעתי זה לא אנושי כ"כ, למרות ששמעתי שהוא בין המקצועיים ביותר בארץ, הוא הקים ראשון את המחלקה להפרייה חוץ גופית, ןעשה את ההפרייה הראשונה, ובכל מקרה , שיהיה המון בהצלחה!!!

dvoriz

New member
לא כרגע, אבל

לא כרגע, אבל מצאנו את הטלפון בדפי זהב. תחת "גניקולוגים", יש שם ריבוע עם השם - "המרפאה של פרופ' משיח". בהצלחה!!!

eli554

New member
פרופ' משיח? ???!!

פרופ' משיח רק מקבל את הכסף הוא לא מטפל ישירות. מכרה שלי עשתה אצלו 10 טיפולים ושילמה כ- 20,000 ש"ח לטיפול כשבסופו של דבר היא לא ילדה.. כך ששום דבר לא בטוח, אפילו לא אצל משיח. כשמגיעים אליו, הוא לא מקבל אותך ישירות אלא רק אחרי שהרופא שעובד איתו מתשאל ובודק אותך..

yonit7

New member
פרופ' משיח

כשמגיעים לפרופ' משיח - דר' פרנקל מקבל ומבצע את התישאולים הראשוניים שואל על אנמנזה, ניתוחים, הפריות קודמות, בעיות זרע וכיוצ"ב ועובר על הבדיקות - שאלו עניינים טכניים לחלוטין - אחר כך נכנסים לפרופ' משיח ואני לא חושבת שעצם העובדה שפרופ' משיח לא יושב ומתחקר ומבצע עניינים טכניים זה טעם לפגם. אני הייתי שם כשלוש שעות!! עברתי בדיקה מקיפה וכשנכנסתי לפרופ' משיח זכיתי ליחס אדיב ומקצועי ביותר - וזה שהוא מסחטת כסף זה לא רלבנטי - אני רוצה לראות אנשים מוכשרים ומקצועיים שעושים דברים לשם שמים... מקצועי , מוכשר, וזכותו לדרוש תשלום בשל כך. עובדה שעל מנת להגיע אליו לתור ראשון צריך לחכות חודשיים וזה במקרה הטוב.

mayaya

New member
האמת שלהמשיך כרגיל

אני גם עשיתי כבר 2 הזרעות , שבשנייה אני חושבת שוב נכשלתי כי היום התחילו לי דימומים, אבל כעקרון אחרי הזרעה החיים ממשיכים רגיל, ההמתנה אומנם מעצבנת אבל עדיף לא לחשוב על זה....שיהיה לך המון המון בהצלחה

מם 1971

New member
לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דורתי, כבר פנו אליך מספר פעמים בנושא וביקשו ממך להקפיד על שירשור הודעות. היום, תוך מספר דקות פתחת שלוש הודעות חדשות
בדרך זו את גורמת להודעות של בנות אחרות להידחק לעמודים אחוריים. גם הן רוצות תשובה על שאלותיהן ובדרך זו הן לא יקבלו אותה. קצת התחשבות בחוקי הפורום לא יזיקו כאן. זהו פרקתי

נועם@בת

New member
טוק טוק טוק, מישהו בבית?

דוריתי, כבר כמה פעמים ביקשו ממך לשרשר הודעות. נדמה כאילו הבקשות שלנו מפספסות אותך. בבקשה תכנסי ללינק הזה, תקראי היטב ותיישמי.
מחזיקה לך אצבעות נועם

דוריתי2

New member
לבנות היקרות

אני יותר לא יפתח כמה הודעות פטוש היו לי כמה שאלות שחשבתי אותן אחד אחרי השנייה מבקשת את סליחתכן

שירן55

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אין לי מושג בנוגע להפרשה....לכי תדעי אולי זה לטובה

למעלה