שאלה לבנות..

סאטוריס

New member
שאלה לבנות..

האם מישהי מכן נכנסה לקשר יזיזות במטרה שהקשר ישאר יזיזות ונהנתה מהקשר?
או שתמיד - האינטרס של בחורה בקשר יזיזות זה שיתפתח ליותר מכך
והיא עושה את זה כהתפשרות - נאלצת להסתפק במועט מהגבר שאותו היא רוצה כבן זוג מונוגמי.

עבורי זה לא עובד

גם אם חשבתי שהיזיזות עצמה תספיק לי . "עבדתי על עצמי"
בסופו של דבר פיתחתי רגשות ורציתי יותר. ואז כמובן שהבחור נעלם.
אולי יש בחורות שמצליחות להפריד רגשות מכל הסיפור הזה, אבל אצלי הפיזי והרגשי תמיד מתחבר.
זה לא בעצם אחד מההבדלים הגדולים בין גבר לאישה ? (בהכללה כמובן)

FineSilverMan

New member
לא

גם גברים וגם נשים יכולים לבלות ללא רגשות. לשנינו עדיף כן להרגיש. אם מדובר ביחסים נטולי רגש, זה לא יחזיק לזמן רב.
לגברים פחות אכפת מסטוץ וללכת. אבל חודשיים עם אותה בחורה ללא חיבור רגשי, לא כל כך יעבוד.

סאטוריס

New member
רגש - לא חייב להיות אהבה

יכול להיות חיבה
וחיבה יכולה להיות לכמה בחורות במקביל.
קשרי יזיזות ארוכי טווח אינם דבר נדיר בכלל.
רק מעניין אותי האם באמת -בחורה נמצאת שם מבחירה חופשית .

FineSilverMan

New member
כל מקרה לגופו...

אם מישהי סיימה מערכת יחסים כבדה ורק רוצה תקופה של קשרים קלילים...

לא מאמין שקשר יזיזותי יכול להתקיים לתקופה ממש ארוכה של מעל חמש שנים.

עם חיבה לא שוכבים... כלומר, זה שאת מחבבת מישהו, לא אומר שאת רוצה להיות במצב כל כך אינטימי איתו. לפחות לא לתקופה ארוכה, יחסית.
אני לא רואה את עצמי נמצא מעל חודש עם מישהי שלא באמת מלהיבה אותי, מרגשת אותי וכו' וכו'.

סאטוריס

New member
תשוקה

לא צריך "להיות" איתה - לבלות או לדבר או מה...
להיפגש פעם פעמיים בשבוע רק לסקס. גומרים, מתלבשים הולכים.
לא שמעת על כאלה מקרים?

FineSilverMan

New member
שמעתי על המון מקרים...

וחוויתי לא מעט.

בזמנו הכרתי בחורה...
זה עוד התחיל לפני זה, כאשר הכרתי בחורה אחרת כאן בתפוז ונפגשנו. יצאנו במשך כחודשיים וזה היה חביב... היתה מופנמת ביותר והשיחות לא ממש זרמו. אז הכרתי את הבחורה השניה והבנתי שזה לא זה עם הראשונה...
אבל הבחורה השניה היתה מאוהבת בבחור אחד... שהיה לו ספר טלפונים קטן שכזה עם מספרים של בחורות. משהו כמו 40 בחורות מהמרכז. כל ערב הוא היה קופץ לבחורה אחרת והם היו מבלים. כל בחורה רצתה אותו לעצמה והוא לא היה מוכן לשנות את סגנון חייו.

בסוף הבחורה הצליחה להתנתק ממנו. מכר מהיסודי, או משהו כזה, יצר איתה קשר והם שכבו בסטוץ, ואז הצליח לשכנע אותה להכנס למערכת יחסים ועכשיו הם נשואים.

אני לא רואה את עצמי קופץ לבחורה, שוכבים ואז אני עוזב. כל כך מנוכר.

סאטוריס

New member
אז "חויתי לא מעט"

אומר שבעבר היו לך סטוצים?

עכשיו אתה מחפש אשה לחיים. את זה אני מבינה מהפוסטים שלך. אבל זה אתה. זה אתה עכשיו.

ו(גם ככה לא רלוונטי לי לצורך העיניין של הפוסט שלי וההתעניינות שלי מכוונת לבנות מיני הבחורות.)

כן רלוונטי באופן כללי כי אתה בהחלט נשמע לי גבר איכותי.

FineSilverMan

New member
תודה

המממ...
אני מניח שמאז 2006 שכבתי עם כעשר נשים. בערך חצי היו במסגרת ניסיונות לקשרים רומנטיים וחצי היו...

תמיד חיפשתי אישה לחיים... אילו הייתי מכיר אותה לפני עשור, הייתי מתחתן איתה אז.

את מכוונת לבנות המין היפה... אבל זה לא ממש המקום לזה. רוב הנשים בפורום חסודות למדי. השאלה הזו עלתה לא פעם בעבר. ואני כאן מ-2008, בערך.
אחד הפחדים הגדולים של אישה בישראל הוא להחשב "שרמוטה". אישה ששוכבת עם כל אחד, חסרת כבוד.
זה די עצוב.
אנחנו חיים בחברה די שמרנית ומסורתית.

לפני כמה חודשים ניסיתי לארגן סקר קטן בפורום, האם אחד או אחת יסכימו לשכב עם מישהו זר ללא שום תופעות לוואי שליליות. הנאה נטו. כמדומני רק שתי בחורות ושני בחורים השיבו בחיוב מתוך 10-20 עונים.

סאטוריס

New member
מעניין מה היה עד 2006...

לא בטוחה שכולן כאן חסודות...
ואני אכן שואלת שאלות לגבי הצד הנשי של יזיזות - אגב לא סטוץ- לא מפגש חד פעמי .
ומעניין אותי
האם אשה פנויה בוחרת בקשר שמבוסס רק על מין .
וגם בדוגמא שנתת הבחורה היתה מאוהבת והבחור היה מעוניין במין עם הרבה בנות.

FineSilverMan

New member
המממ

נולדתי במרץ 83'. עד 2006 הייתי בסוג של פקעת. בנוסף להיותי חנון-על, היה גם עניין הגירושים של הורי וההשפעה של זה על אחותי הגדולה.
במאי 2005 יצאתי לראשונה עם מישהי שהכרתי כאן בתפוז, בפורום "מדע פופולרי" ז"ל.

לא מאמין שיש כאן מישהי אחת שתכריז על גבי הפורום שהיה לה קשר יזיזותי "רציני" של שנה ויותר. לפחות ממה שאני מכיר את הנפשות הפועלות.

כן, כי הפורום הזה ידוע ביחסו המכבד

כלפי נשים שמגלות פתיחות מינית. שלא לדבר על סמויי-תפוז העדינים והמנומסים, שלעולם לא ישלחו הודעה בלתי הולמת לאשה שהם לא מכירים.

באמת מפתיע שנשים לא ששו לענות בחיוב על הסקר שלך.
ועכשיו בואו נצא כולנו במקהלה ונאשים את נשות הפורום בהתחסדות.

FineSilverMan

New member
על אלו שאורבים בצללים ושולחים מסרים

אני לא יכול לשלוט. גם לא על חברי הפורום.
אם מישהו שולח לך הודעה שאת לא מעוניינת לקבל הודעות דומות בעתיד, תמיד ניתן לחסום.
האם טקסט מרנין באמת פוגע?
גם אני קיבלתי מאיזה טרול משועמם כמה וכמה הודעות.

הסקר נערך בעילום שם, דרך גוגל דוקס. כלומר אף אחד או אחת לא היו נפגעים אילו היו לא עונים בהתחסדות, אבל עדיין בחרו להמנע מהאקט.

לא רמזתי שאתה יכול לשלוט

אבל בתור חבר ותיק בפורום, יכולת לשים לב שזה לא ש"חברות הפורום חסודות", אלא שהפורום לא ממש אוהד (בלשון המעטה) נשים "לא חסודות". לכן, זה לא מפתיע שמעטות מהן נוהגות לקרוא ולכתוב כאן (כאלו שניחנו בעור של פיל / עצבים מברזל / להט אידאולוגי / שעמום קיצוני).

הפורום הזה לא מייצג כלום. כמובן, יש בחברה הישראלית סביבות עויינות בהרבה לנשים. אבל עדיין, ה-slut shaming שרווח כאן לא שורה בכל המרחבים הציבוריים בישראל, כולל ברשת, ואפילו בפורומים של תפוז.

FineSilverMan

New member
המממ...

אני מאמין שיש כאן גברים ליברלים...
אבל אין ספק שיש כאן קבוצה מסורתית מאוד.

ביחס למה שכתבתי קודם, פשוט לא כל כך אכפת לי מה הגברים בפורום חושבים... כלומר, אם הם מסורתיים או... ביחס ליחסי מין.

מבחינתי, אישה יכולה ללכת עירומה ברחוב מבלי לחשוש שיקרה לה משהו על ידי...

כך שאם מישהי עונה על הסקר...

טוב, אני לא בדיוק יודע לאן אני חותר עם הלך המחשבה הזה, אז נוותר על כך.

אם ההגדרה שלך ל"יזיזות" היא שרק שוכבים

ולא מדברים אפילו - אז מעולם לא הייתי בדבר כזה.
ההגדרות שלך מאוד שחור ולבן. העולם ברובו אפור.

זו רק דוגמה שממחישה ראיה מאוד סטריאוטיפית

וגם האמירה שלך עכשיו "קשר ללא מחויבות מונומית, שהעיקר בו זה מין".
מין לא בהכרח יותר חשוב ביזיזות מאשר בזוגיות.
אולי אצלך זה בהכרח ככה, ואולי יזיזות זה משהו שממש לא מתאים לך, לא התאים ולא יתאים לך בשום מצב.
אבל כשאת שואלת על אנשים אחרים, את לא צריכה להשליך מהנסיון והרגשות שלך.

סאטוריס

New member
לא. זו דוגמא שאני מכירה

בגלל זה רשמתי אותה.

אם ההגדרה שרשמתי לא מקובלת עלייך לגבי יזיזות

מה ההגדרה שלך?

למעלה