שאלה לבנות

alon11173

New member
שאלה לבנות

הייתן יוצאות עם קריח?
אני בן 19 ומקריח וזה מוריד לי את הבטחון העצמי לרצפה

לדעתי?! - אין גבר יותר סקסי מאשר

קירח או קצוץ (קצוץ!!!) שיער.

אותי אישית זה ממיס ואני עושה מאמצים עילאיים להראות מאופקת

sani48

New member
אני לא בחורה,אבל

יש לי חברים שהתחילו להקריח בגיל צעיר,זה אף פעם לא מנע מהם מלהיות עם בחורות יפיפיות(ודרך אגב חלקם גם שעירים,ולא איזה יפים במיוחד חח),אתה לא תוכל להבין אף פעם טעם של בחורות,ולכל אחת יש את הטעם שלה,לסיכום-קרחת זה דבר שולי,ממש לא משהו שאמור להוריד לך את הביטחון ,אז תעבוד חזק על הביטחון שלך,ותיהיה תמיד עם שמחת חיים(תכונה שתמשוך הרבה בחורות אליך)בהצלחה גבר

Megie

New member
עניין של טעם

זה ממש לא אישיו, לעולם לא ראיתי בזה טריגר לוותר על קשר.
יש נשים שמעדיפות גבר קרח ויש כאלו שיעדיפו שיער ארוך ובכלל- ברגע שיש התאמה,קשה לי להאמין שגם זאת שהעדיפה קודם שיער ארוך-תוותר עליך בגלל קרה כזה.
הכל עניין של טעם-אל תתן לזה להשפיע עליך אחרת יראו שאתה מרגיש לא בנוח ובמקרה כזה- הסיבה לדחייה תהיה מה שאתה משדר והביטחון העצמי הנמוך ולא ההקרחה.

LOLI152

New member
יצאתי עם קירח

זה לא הפריע לי אפילו לא קצת.
כמו שמגי כתבה- זה עניין של טעם.

לידע כללי- הוא היה דיי חרא. אבל זה לא היה קשור לקרחת, סתם לאופי...

LOLI152

New member
אני? הכנסתי לו?!

הוא לא קורא כאן. אבל הכנסתי לו אחד על אחד מספיק. חצוף כזה הוא היה. חחח.

Koketka11

New member
נכנסתי מראשי אבל תקשיב, הכדור נגד התקרחות

עושה פלאים. הוא לחלוטין עוצר את הנסיגה. בעלי קירח ואחיו הצעיר גם התחיל להקריח ( נו מה לעשות גנים) והתחיל לקחת את הכדור ולא רואים כלום. גם בעלה של גיסתי, לוקח ונראה מעולה. חבל שבעלי לא לקח בזמנו. לא שזה מפריע נורא ( הנה, התחתנתי איתו למרות הקרחת) אבל בגיל 19 זה מבאס וחבל כשיש לזה פתרון כזה פשוט.

Koketka11

New member
מי אמר לך את השטויות האלה?

לפחות גיסתי שעכשיו בהריון עם תאומים, היא ההוכחה שהכל עובד

אבל באמת שאין לי שום ענין בלשכנע אותך לקחת או לא לקחת את הכדור.
רק הבאתי לידעתך שיש אופציה שעובדת (כאמור מהכרות אישית עם שני גברים שלוקחים את הכדור ואגב שניהם די פריקים של בריאות)
אתה תעשה עם האינפורמציה, מה שאתה רוצה.

alon11173

New member
זה לא שטויות זה ידוע תכתבי פרופסיה בגוגל

ואולי לשני הגברברים יש בעיות והם לא מספרים....

p o o p i

New member
אכן יכולה לגרום לפגוע בחשק המיני ובספירת הזרע

מעתיקה מאיזה אתר: על פי היצרן תופעות הלוואי שעשויות להתעורר עקב השימוש בפרופסיה הן ירידה בדחף המיני, בכמות הזרע וביכולת להגיע לזיקפה ולשמר אותה. תופעות אלו ניתן לקשור בקלות להורדת רמת הורמון ה DHT שהוא החזק ביותר מבין ההורמונים הגבריים. תופעות הלוואי הופיעו אצל כשני אחוזים בלבד מקבוצות הניסוי. בנוסף, כאחוז מקבוצת הפלסבו (קבוצת ניסוי בה המשתתפים קיבלו תרופת דמה) דווח על תופעות דומות, נתון שאמור להחליש את הקשר בין פרופסיה לתופעות הלוואי. תופעות הלוואי יעלמו לאחר הפסקת השימוש בתרופה.
למשתמשים בפרופסיה אסור לתרום דם.

אבל זה לא קורה לכולם, ככה ש....

alon11173

New member
זה על פי היצרן...

אבל במציאות אם תבדקי תגלי נתונים אחרים... ויש כתבות שהתפרסמו על זה וזה יידוע לכול מי שעמיק מעבר למה שהיצרן שמורתו היחידה היא למכור אומר..

למעלה