שאלה לבנות... מי אוהבת את הכפותהרגליים שלה? ומי יכולה לשלוח לי תמונה של הכפות הרגליים שלה? בבקשההה
R roei1002 New member 29/7/12 #1 שאלה לבנות... מי אוהבת את הכפותהרגליים שלה? ומי יכולה לשלוח לי תמונה של הכפות הרגליים שלה? בבקשההה
ס סתמיתת New member 29/7/12 #2 אני לא חושבת שיש מישהי שלא אוהבת זה בסך הכל איבר מגופנו יש בגוגל אפשרות חיפוש של תמונות אני חושבת שעם תחפש שם כפות רגלים יש סיכוי יותר טוב שיהיו לך תמונות באמת מלבקש ככה
אני לא חושבת שיש מישהי שלא אוהבת זה בסך הכל איבר מגופנו יש בגוגל אפשרות חיפוש של תמונות אני חושבת שעם תחפש שם כפות רגלים יש סיכוי יותר טוב שיהיו לך תמונות באמת מלבקש ככה
R roei1002 New member 29/7/12 #5 כי אני מעדיף כי זה שונה שמישהי שולחת לי,אני מחכה כבר הרבה זמן שמישהי תשלח לי אבל אף אחת לא מוכנה אני לא מבין למה זה רק כפות הרגליים..אז פליזזז
כי אני מעדיף כי זה שונה שמישהי שולחת לי,אני מחכה כבר הרבה זמן שמישהי תשלח לי אבל אף אחת לא מוכנה אני לא מבין למה זה רק כפות הרגליים..אז פליזזז
ס סתמיתת New member 29/7/12 #6 הנה לך https://www.google.co.il/search?num....345.1355.1j2j3j1.7.0...0.0...1ac.JzQGIM8Rx2Y
R roei1002 New member 29/7/12 #7 חשבתי כבר תמונה שלך אמרתי לך מגרה אותי יותר זה שבנות שאני לא מכיר שולחות לי תמונה של הכף רגל שלהם,אבל איך שבא לך
חשבתי כבר תמונה שלך אמרתי לך מגרה אותי יותר זה שבנות שאני לא מכיר שולחות לי תמונה של הכף רגל שלהם,אבל איך שבא לך
A A לוןA New member 30/7/12 #8 שמת לב שפתחת 3 הודעות שונות תוך 24 שעות עם אותה בקשה? זה מציג אותך באור די נואש, ידידי. הצעת ייעול- אם תשקיע קצת בהודעות שאתה פותח, תנסה לכתוב איזשהו הגיג, פנטזיה, סיפורון- ובסוף תשים בקשה, יש סיכוי שיתייחסו אליך יותר ברצינות. בהצלחה.
שמת לב שפתחת 3 הודעות שונות תוך 24 שעות עם אותה בקשה? זה מציג אותך באור די נואש, ידידי. הצעת ייעול- אם תשקיע קצת בהודעות שאתה פותח, תנסה לכתוב איזשהו הגיג, פנטזיה, סיפורון- ובסוף תשים בקשה, יש סיכוי שיתייחסו אליך יותר ברצינות. בהצלחה.