שאלה לבנות

רונית264

New member
שאלה לבנות

מה דעתכם תדירות שבחורה צריכה לתת לגבר יחסי מין ? מה הנורמה והאם גבר שמבקש פעם בשבוע זה מוגזם ? והאם זה דבר רע שלמרות שיש לגבר חברה הוא יכול לעשות ביד כשהחברה לא בא לה חשק לסקס ? לי יש חבר שלא מוכן לעשות ביד ורק מחכה שאני אספק אותו וכשאין לי חשק אז הוא מיתעצבן כל שבוע מבקש מה דעתכם?

לעולם לא.

אני לא חושבת שאני צריכה לתת לאיש שלי יחסי מין. יחסי מין הם משהו הדדי. אם אלה יחסי נותנת - לוקח הם לא צריכים להתקיים. החבר שלך לא צריך לחכות שאת תספקי אותו, אבל אם החלטתם שאתם מקיימים יחסי מין, כדאי שתהיו מספיק בוגרים כדי לדבר על הנושא. לעשות תיאום ציפיות. להבין מה וכמה מתאים ונעים לכל אחד. לאנשים יש צרכים שונים וגם הצרכים האלה משתנים בהתאם למצב הרוח, מזג האויר, שלבי המחזור החודשי, לחץ, הרגשה כללית עם בן הזוג ועוד. אין פה נכון או לא נכון. יש פה עניין של תקשורת, לדבר על הדברים ולהגיע להבנה. אם לא בא לי סקס ובן הזוג שלי מעוניין הוא בהחלט יכול לאונן אבל אני יכולה גם לאונן לו מתוך הסכמה שלא תהיה חדירה. ישנן כמובן עוד אפשרויות מגוונות לפתרון לבעיה, אבל הבסיס הוא לדבר עליה ולא לצאת מתוך נקודת הנחה שאת נותנת לו ושהוא לוקח.

יחסי מין זה אקט של הדדיות

יחסי מין זה אקט של הדדיות ונתינה אחד עבור השני ומתוך השני. זה לא יכול להיות שרק צד אחד נותן והשני מבקש. הרי זה הופך את זה לסחר חליפין שהרגש ממנו והלאה, ועשויה להיות שחיקה.... אם את מרגישה בנוח עם תפקיד המחוזרת, זו שבן הזוג שלה רוצה אותה, נהנה איתה, ולא יכול להנות משום דבר אחד מלבדה, יש פה בהחלט תלות שמגבילה אותך, אם את לא יכולה להיות אותנטית מולו והלגיד לו היום לא בא לי. בקשר בריא, הדדי ומכבד, כל אחד יכול ליזום, ואם הצד השני בעניי, מעולה, אם לא, יש לגיטימציה מלאה לאונן. תוך הבנה שהקשר הריגשי, האכפתיות והחיבוק הם לא פחות חשובים בבנייה של האינטימיות מאשר רק מגע לצרכי חדירה.

dovk

New member
ואם בן מתעצבן יענה...?

מעצבן אותי לחזור ולקרא על חברים שלא מוכנים לעשות ביד, על כאלה שמתעצבנים כשבת זוגם "לא בא לה", מבלי לקחת בחשבון כלל (כך זה נראה) שהיא בן אדם, ולא מכונת מין. גם קשה לי לקרא כאן בפורום את המשפט "... בחורה צריכה לתת לגבר יחסי מין..." - למה שהגבר לא "יתן" לה? בזוגיות סבירה (ואם אין לך זוגיות סבירה זה לא זוגיות וחבל על הזמן) המין בא מרצון של שני הצדדים, ואם אחד מהשותפים לא בא לו, אז אין מין ולא קרה כלום. קשה לי להאמין שיש גבר שלא מאונן (הפסד שלו), אל תקנו את הסיפור של "כאב ביצים" - אין דבר כזה, וגבר יכול להיות על סף גמירה, לא לגמור ולהמשיך בחיים בריאים ורגילים עד ההזדמנות הבאה (שתהיה מאוד מהנה, דרך אגב). אותו דבר לגבי מציצות ובליעות - מי שממש אוהבת את זה, שתעשה, מי שלא - ממש לא לעשות. בזוגיות סבירה צריך להיות מקום לשני הצדדים, לרצונות שלהם, לאי הנוחיות שלהם מדבר זה או אחר... מצטער שהתנפלתי עלייך רונית, אבל בכל זאת מקווה שנתתי לך כיוון... דב

למעלה