שאלה לבנות...

מxייייי

New member
שאלה לבנות...

לאלה שיוצאות לשידוכים ... האים יצא לכם לפגוש בחורי ישיבה אינטלגנטיים ,ברמה איטלקטואלית סבירה ? כי לי ממש לא וזה אחרי 3 שנות נסיון ..מסתבר שאין הרבה כאלה אם בכלל

לא יצאתי לפגישות

אבל אני מכירה בחורי ישיבה אינטלקטואלים. בעצם במחשבה שניה הבודדים שאני מכירה פרשו ללמוד חצי יום מקצוע אבל חייב להיות שיש כאלה זה ענין של אופי

לבנוש 17

New member
חייב להמצא איפשהוא בנים כאלה

אולי פשוט ה' מנסה אותך ועדיין לא הביא לך את המזל שלך.. לא נורא נשמה יום יבוא ואת תמצאי את מזלך.. "כל עקבא לטובה"

0מינרית

New member
אממ

אני אישית שומעת הצעות אבל עדיין לא יוצאת.הבחורים שהציעו לי הם משכמם ומעלה,פתוחים וסולידים ולומדי תורה..תלוי מה את משדרת,איזה סוג של בחורה,ואז מתאימים לך לפי מה שאת משדרת.למרות שאולי את לא כך.אם תירצי ארחיב לך על זה במסרים.בהצלחה

היא התכונה

לבחורים אינלקטואלים.יש הרבה בחורים איכותיים אבל אין להם השכלה מרובה אין להם מושגים בפיזיקה,מדעים, הסטוריה וכו זה לא שולל את חכמתם פשוט להרבה מהבחורי ישיבה אין ענין בידע הזה ..

0מינרית

New member
היא

גם התכוונה לאיטלגנטים וכאלה ולא איזה לפלפים..למרות שבחורי ישיבה אמיתיים שלומדים ברצינות הם כ"כ חכמים ומפולפלים.וזה מהתורה

לפלפים??

מצטערת אבל לא הבנתי מה בין לפלפיות לאדם משכיל. יש בחורים מבריקים ומלאי קסם אישי עם השכלה שלא היית מתביישת בה. כנראה לא נתקלת בבחור שנראה כמו בחור ישיבה רגיל (כן,לא חיזר או לפלף) שגם יודע מה קיים חוץ מימנו בעולם...

הי, תקוות -

תיזהר לך....

אה, זה מסמיק? חשבתי שזה מחייך!

לא פייר... תן לי עוד צ'אנס.... ת'אמת שאני כן טיפוס שמסמיק. מהקשר לנשיות?

19אריאל

New member
מה עשיתם אותנו?!

אתן באמת מאמינות במה שאתן אומרות? זה שדפקו לכן בנים מפגרים זה אולי בגלל שלכל סיר מתאימים את המכסה המתאים לו ; ) חחח סתאאם אל תיפגעו עכשיו, מה שאני בא לומר זה שיש המוווון בנים אינטיליגנטים וטובים שזה רק עניין של זמן עד שתיפגשו אותם, אמממ... סליחה, אותנו... חכו בסבלנות, בשביל דברים טובים שווה לחכות.

למעלה