שאלה לבנות . . .

שאלה לבנות . . .

זה משגע אותי לראות את זה... אני רואה בחורה שלבושה בבגד לאירוע וכולה בצבע שחור והנעליים שלה בצבע אדום, תגידו לי, מה הקשר בין הנעליים לביגוד שלה? כולה שחורה ופתאום תקוע לה נעליים בצבע אדום בלי שום קשר. אני בהחלט מבין אתכן שאתן רוצות להיראות יפות ולהיראות טוב, אך גם בשביל להיראות טוב צריך להתלבש בטעם. תחשבו על זה... /tapuzforum/images/emo62.gif

יהודי/ת עונה בשאלה >>>

לא נראה לך שכדאי לשאול את השאלה הזאת בקומונת (צאט) ``סבבות`` ?

אז ככה:

קודם כל שחור ואדום זה יפה....רק תלוי איזה בגד שחור היא לבשה ואיזה נעליים.........

זה לא משנה . . .

איזה שחור זה, פתאום נעליים בצבע אדום אחרי כל השחור הזה זה דבר תקוע.

...

בחורה שיש לה טעם בדרך כלל לא תלבש ככה... אבל תמיד תראה את זה מהכיוון השני.. יש מצב שלך אין טעם ואתה לא מבין בלבוש לכן יש דברים שניראים לך מוזר.,

בiטחת בi

New member
גמני חושבת כך!

שחור ונעל אדומה זה מהמם! נכון שממבט ראשון זה נראה מוזר, אבל כשאתה מסתכל שוב אתה רואה שזה לא כזה גרוע! אני הייתי מוסיפה משו שזה לא יראה כזה משעמם... אגב, גמני הייתי באירוע עכשיו וניתקלתי בתופעה...יכול להיות...?!

אם היתה לה . . .

לפחות חגורה בצבע אדום אז זה היה יפה מאוד וזה היה משתלב עליה נהדר, אך כולה שחורה ופתאום נעליים אדומות זה סתם נראה תקוע.

אדום ושחור הם צבעים שמשלימים אזד את

השני אבל הם מידי דרמתים ביחד, מי שלבשה את זה פשוט רצתה למשוך תשומת לב, זה הכל, אבל זה שילוב מתאים מאד.

מירווש14

New member
מי שלבשה את זה..

אומרת "סתכלוו עליי " הבנת!? ולא כולם מתלבשות ככה , רק גרועוות ביותר .. חח

לאה 10

New member
על טעם וריח אין להתווכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חוץ מזה, עובדה ששמת לב אליהן ולא אל הלבושות סטנדרטי ויפה! וזה מה שהן ביקשו!!!(וקבלו בגדול.............)

מירווש14

New member
נכוון , את צודקת!!!! ללבוש ככה זה רק אומר

'סתכללו עליי' אבל באמת אין מה להתווכח .

אמממ.....

זה באמת ממש תלוי איזה נעליים היו לה ואיזה בגד.....כי שחור ואדום זה דבר פיצוץ!

למעלה