שאלה לבנות

פוטיק

New member
שאלה לבנות

לכל הבנות יש לי שאלה חשובה, מכל הדיבורים האלה על שרירים, תוספי מזון, סטרואידים... אני רוצה לדעת דבר אחד. האם שרירים, וגוף חטוב - האם זה באמת כזה סקסי, שזה שווה את המאמץ שלנו !?

behappy

New member
כמובן שזה טוב יותר מסתם צורה של

תפוח אדמה......
אבל דעתי האישית היא שזה אמנם יפה שרירים והכל אבל בגבולות הטעם הטוב ולא מראה מנופח מסטרואידים..... אבל חבל על הזמן..שרירים זה סקסי ולא תמצא הרבה בנות שיגידו לך אחרת.
משיר

kiticat

New member
תראה

זה שאלה מאוד מסובכת. כל אחת מעדיפה את הסגנון שלה. האישה הפוסט מודרנית, מחפשת בגבר עוצמה וכוח, ושרירים מקרינים כוח ועוצמה כזו.. כך שש.... אני אישית, מעדיפה גבוה, ורזים מאוד. בד.כ עם שרירים ממש לא מפותחים, אבלי בלי גרם של שומן מיותר.

pumper

New member
שאלה לבנות

למישהו יש בכלל ספק האם אשה/בחורה עם גוף שרירי נחשבת כמושכת?

behappy

New member
למה לבנות רק??

הייתי רוצה לדעת גם מה הבנים חושבים.....

pumper

New member
למה לבנות רק??

דעתי היא שאפילו נשים שעוסקות בפיתוח הגוף, או במה שקרוי fitness, נראות מושכות למדי. לא כולן, כמובן. למי שאי פעם טרח לבדוק את הנושא מחוץ לארצנו, יש מושג איך פועלת התעשיה הזו. בארצנו אין לכך הרבה תומכים, אך בחוץ הנושא ממוסחר לא פחות מסקס. ונשים עם גוף שרירי (פחות או יותר) מוכרות יותר מנשים רזות (יותר נכון, בעלות מראה רזה יותר) או שמנות יותר. כמובן שהמראה הנשי השרירי מוטל בספק בכל מקום, אך הוא סוחף יותר מעריצים/צות. הנה דוגמה לאחת. מה אתם חושבים?

פוטיק

New member
אז ככה

לדעתי אישה עם בטן חטובה זה סקסי בטירוף !!! אבל כל הנשים של הבאדי בילדינג, אלה שמופיעות בתחרויות הם ממש מגעילות, הם גבריות או לפחות מנסות להיות, אישה זה דבר נטול שרירים, וכמובן גם נטול שומן :) אבל בטן חטובה זה דבר חשוב, שרירים בידיים אצל נשים זה ממש מגעיל, ואפילו ברגליים קצת שרירים בדו ראשי יכולים להיות סקסיים אבל זה הכול, נשים - תעבדו יותר על אירובי וחיטוב שרירי הבטן.

Leli

New member
ובקשר לבנות שריריות...

לא בהגזמה,לדעתי נשים צריכות לעבוד על חיטוב,לא על בניית שרירים,בעיקר על בטן וירכיים,באמת, אחרת זה נראהלא שייך ומשדר איזו אמירה של"תסתכלו עליי", ממש כאילו עושים את זה בשביל תשומי

amitdd

New member
בנות..

אני (כמו רוב הבנים) מעדיף בנות חטובות. ז"א מסת שריר גבוהה יחסית (יחסית לבנות!!לא גוף שרירי) ושומן נמוך(וגם כאן לא צריכים להגזים) אבל יותר חשוב שיהיה לה הבעה חמודה בפנים וחיוך יפה..את הגוף אפשר ´לתקן´ אח"כ עמית

Leli

New member
קודם כל הגדרה נחמדה (´לתקן´)

חוץ מזה כדי לשנות משקל או גוף צריך אופי כלשהו,יש עצלנים שלא יזיזו את עצמם לחדר כושר בשביל אף אחד ובשביל שום מטרה, יש שמנים שלא מצליחים לרזות ויש רזים שלא מצליחים להשמין ואם עושים שינוי בגוף אבל המחשבה נשארת כזו זה לא מצב שיחזיק הרבה זמן כי אחרי שהמטרה הושגה האדם חוזר בד"כ לאורח חיים רגיל

Leli

New member
אז בקשר לבנים שריריים

ברור שזה יפהומעבר לזה שזה יפה זה גם כיף במגע,לדעתי גוף מוצק נעים למגע הרבה יותר מכל מיני שומנים רופסים כאלה, בכלל, על בנים עם בטן לא מוצקה אני בכלל לא יכולה לחשוב בשום קטע...

למעלה