שאלה לבנות...

Red 5

New member
שאלה לבנות...

שלום לכולן... לאחרונה חברתי הביעה רצון לצפות בסרט פרנוגרפי, תהיתי אם אתן מכירות או בכלל אם יש סרט כזה שפונה יותר לקהל הנשי (ואני לא מתכוון לסרט של נשים עם נשים ). תודה מראש. ואני חייב לומר לכן שללא ספק זה הפורום הכי מעניין שיצא לי לקרוא בו.

שאלה טובה ../images/Emo13.gif

ותודה על המחמאה... רוב רובם של סרטי הפורנו פונים משום מה אל הקהל הגברי. שווה לבדוק סרטים שהם תחת הקטגוריה של "ארוטיקה", זה לרוב יותר מגרה נשים מאשר הסרטים הרגילים והבוטים... אולי כדאי פשוט קודם להראות לה כל מיני תמונות באינטרנט, מסוגים שונים, ולראות מה עושה לה את זה.

גברתי המנהלת . אני חולק עליך

גם נשים אוהבות ליראות סרטים כחולים . כאשר מראים אבר מין זכרי זה עושה הרבה לנשים . .. נרטבות מיד (כותב מנסיון עים בת הזוג) אני זוכר בתקופת הכבלים הפרטיים שהייתה לי תחנה . המון נשים ביקשו שאקרין סרטים כחולים . ההיתי עונה בצחוק אין תרגום בסרטים . אז לא יבינו את העלילה . בתחילת הדרך לא הקרנתי סרטים כחולים בתחנה .

סיון 1 23

New member
אני יכולה להגיד לך...

שאני אישית ממש מעדיפה בחור ובחורה... אני הכי אוהבת לראות את התנוחה המיסיונרית... מעדיפה סרטים שלאו דווקא מראים הכל כמו בפורנו רגיל. אלא יותר אמיתיים. לא סתם מוחצנים. ביתיים יכול להיות נחמד, כי זה אמיתי יותר. אני מעדיפה מאוד סצינות סקס איכותיות בסרטים. למשל האלי ברי ובילי בוב תורטון במאנסטר בול. חבל על הזמן אם אני אראה את זה עם בחור.

למעלה