שאלה לבנות....

הצילצול

New member
שאלה לבנות.... ../images/Emo68.gif

בזמן האחרון מתחילים איתי בנים ממש אבל ממש מכוערים.
(אני לא נמשכת למכוערים) אני אצא עם מישהו שיראה חמוד בשבילי לפחות אבל לא מכוער.
אז כמו שאמרתי אני ממש נרתעת מהם!!!
גם לכן זה קורה?? ואני לא מכוערת!!!!

מיטללל

New member
חחח

ואת שואלת... איך הם מעיזים? מאיפה החוצפה?
כן. זה קורה לכולן. אבל שאת אומרת להן "לא", אל תהיה רעה. זכרי שלכולם יש רגשות.....

הצילצול

New member
ברור!

אני לא פוגעת בהם אני אומרת להם שיש לי חבר וכל זה... אבל זה ממש בעיה כי אני לא מסוגלת אפילו להסתכל עליהם אז אין מצב שאני אצא איתם... לפחות שיראה נורמאלי....שיהיה אפשר להסתכל עליו שמדברים.

pain is MY love

New member
וואי יש לי תיאוריה על זה!!!!!

תשימו לב שתמיד אבל ת-מ-י-ד מי שיש לו הכי הרבה אומץ וביטחון להתחיל עם בנות אלה המכוערים!!!!! נגיד במועדון לדוגמא... תמיד מי שתופס אומץ ומתחיל איתי בלי בושה זה הבן הכי מכוער בחדר! החתיך יהיה כל כך עם האף למעלה שהוא מקסימום יזרוק לי איזה מבט ויחכה שאני אבוא אליו... תמיד זה ככה!!!!! ודווקא ההכי מכוערים בטוחים שאין להם מה להפסיד ומתחילים כאילו אין מחר! יאללה ככה זה חוקי מרפי! תחייכי ותמשיכי הלאה

rinani

New member
כן זה קורה לכולן!

וכן מועדונים זה המקום האידאלי...

flowers girl

New member
בטח שקרה../images/Emo70.gif

וזה לא שרק מכוערים נמשכים אליך.. רוב הבנים היפים יודעים שהם יפים, ואו שיש להם חברה, או שהם לא רוצים להראות מתרפסים מטומטמים ולבוא ולהתחיל איתך. הם היו מעדיפים שהבת תתרפס ותתחיל איתם. הרי הם יפים, שווים ומדהימים, לא
יש גם בנים חמודים עד יפים מאוד שקצת מתביישים להתחיל, ויודעים טוב מאוד שרוב הבנות שמתחילים איתן לא בדיוק רצות לידי המתחיל ומתחילות להפשיט אותו. הם מנסים לחפש דרך יותר טובה בלי הצלחה, ובסוף יוצאת שתיקה ארוכה ומייגעת משני הצדדים. לכן בנות צריכות לאזור אומץ ולהתחיל עם מישהו חמוד, ולא לחכות שהוא יתחיל איתן.

ilana4ka

New member
כ-ל כ-ך נכון בננות!!!

זה כל כך מעצבן!!!!! לפאקינג קריצ'רס תמיד יש סופר-מגה של בטחון עצמי. שיהיה להם בכיף, זה טוב, אבל תלוי עם מי ואיפה... כן, קורה שבנים לא ממש חיננים מתחילים אית. לא מכוערים, אבל גם לא מושכים במיוחד. רק כמובן שאני מסרבת בנימוס. וזה כל כך נכון שהב-א-מ-ת חתיכים הכי סנובים בעולם ועד שהם יגשו אליי יגמר הערב חח. אבל גם הם ניגשים בסופו של דבר
, או שאני מקדימה אותם. בכל מקרה,, אחותי, כולנו באותה סירה. זה קורה לכל הבנות.

למעלה