שאלה לבנות

AmitR1

New member
שאלה לבנות../images/Emo37.gif

בת זוגי לסקס נהנית מאוד מגירוי אנאלי עם אצבע או שתיים, אבל לא מוכנה לסקס אנאלי ממשי - אני נטרף. תגידו איך, למה וכמה
וב-

AmitR1

New member
../images/Emo24.gif

שאלתי, ולא כל כך הבנתי.. אז שאלתי אותך ושלחת אותי חזרה....

daniella1980

New member
יש הבדל עצום!

זה כמו שמישהי נהנית מחדירה של איבר ממוצע לנרתיק, אבל לא תהנה מבקבוק קולה שחודר לשם. מצד שני, אם היא חווה עונג מגירוי אנאלי, יש מצב שהיא תהנה גם מחדירה, אבל בטח שללחוץ לא יעזור. אם בכל זאת תוכלו להגיע למצב של שיחרור ורוגע ושלווה מלאים של שניכם במהלך אקט מיני והיא כן תהיה פתוחה לנושא מבחינה מנטלית לפחות, אז הייתי ממליצה להשקיע בפיזיקה במיוחד בחדירה אנאלית ראשונה, כדי לא לייצר לה טראומה מזה - אם זה יהיה כואב ולא נעים ומהיר מידי בשבילה, אז היא בטח לא תסכים לנסות עוד. לכן כדאי ללכת לאט לאט בעדינות. להקפיד על המון ליטופים באיזור והחדרת אצבעות מסוככות היטב, ואז לעבור לליקוקים מענגים ועדינים (וזה בכלל יכול להיות מדהים לכשעצמו גם לגברים. רק אזהרה: לא להעביר לשון שם ואז בנרתיק - זה פתח לזיהומים בנרתיק), לסכך את האיזור עם כמה שיותר רוק או חומר סיכה מתאים, להמשיך להרגיע ללטף, להכניס אצבעות וכו', ורק כשהיא רפויה, רגועה, מגורה מאוד ומסוככת היטב, אפשר לנסות בעדינות ובאיטיות להחדיר את האיבר. אגב, בכמה ס"מ הראשונים זה מוזר ולאו דווקא נעים במיוחד, אבל כשהחדירה *עמוקה*, אז מתחילה התחושה המאוד נעימה שיכולה להיווצר בכזה סוג של חדירה. לפחות זו דעתי:)

חופ שיה

New member
בת זוגתך גילתה את ההנאה הטמונה

בחור האנאלי אבל לא מוכנה לעבור למשהו יותר גדול משתיי אצבעות , סביר שהסיבה העיקרית זה הפחד מכאב החדירה של האיבר שלך. אם יש לך איבר עבה במיוחד זה עוד יותר מרתיע בחורות שגם כך אינן בטוחות בעצמן שחדירה אנאלית זה מה שהן רוצות - זו בעיה שניתן להתגבר רק אם הצד הנחדר ירצה בכך, כי זה עלול להיות מלווה בכאבים, השיחרור הוא בעיקר פסיכולוגי ובעקבות זה שיחרור פיזי. אם אין לך משהו מפחיד בין הרגליים , יכול להיות שזה יהיה רק עניין של זמן עד שהיא תרצה להשתדרג למשהו גדול יותר כמו איברך, אם אתם רוצים לעבור עוד שלב בניסיונות החדירה האנאלית- אני ממליצה לקנות באט פלאג חמוד שגם ישמש כצעצוע מין וגם כצעצוע מרחיב. עוד ממליצה לך לוודא שהיא נושמת בעת חדירה אנאלית ולא נשארת קפואה על מנת לחכות ולראות אם זה כואב לה. אני ממליצה עינוג על הדגדגן במקביל לחדירה אנאלית מכל סוג שהוא (ניתן לראות בסרטי הפורנו
את הנשים מאוננות במקביל לחדירה אנאלית - זה לא נעשה רק בשביל המצלמה זה אמיתי )- זה מעצים את ההנאה ומשחרר את הגוף מהכיווץ הרפלקסי שחל בו. לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהיא תרצה לגוון קצת בעניין האנאלי, חכה לה שתרצה בזה , אל תלחץ , נסה להגיע איתה ל- 3 אצבעות בפנים ואז אולי חדירת האיבר מיד אחרי השלוש אצבעות תהיה קלה ומחליקה יותר. לא לשכוח חומר סיכה או הרבה רוק - במקרה של אצבעות בלבד. ובאותו עניין כמעט : לא מזמן הייתי בבית מרקחת ............בעצם אפתח פוסט חדש. :)

למעלה