שאלה לבנות -

שאלה לבנות - ../images/Emo13.gif

האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? אם כן -
באיזו תדירות?
באלו תנוחות?
כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו?
מתי לראשונה גמרתם מחדירה?
האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? אם לא -
האם אתן חשות תסכול מכך?
האם בן הזוג חש תסכול?
מה אתן כן מרגישות, בשעת החדירה? אשמח לתשובות.

זה לא אמור להיות סקר אלא סתם

שאלות מתוך סקרנות. באוכלסיה הכללית זה ידוע שמרבית הנשים אינן גומרות מחדירה בלבד. אגב, גם אתה יכול לענות, מנקודת מבטן של הנשים שיצאת עמן.

ToryMaster

New member
זו גישה איחסית

"אני בעייתית". את לא בעייתית, זו לא בעיה בך שאת לא גומרת, זה פשוט קושי שצריך להתמודד איתו. יודעת שזו סביר להניח לא הייתה הכוונה שלך, אבל מעצבן אותי שנשים מאשימות את עצמן בדברים כאלה.

ת'אמת בהתחלה גם אני לא הרגשתי ממש

כלום.... אבל עם הזמן זה משתפר... ואת מוצאת את הנקודות שנעימות לך, ואולי לא תגיעי לשיא כמו מגירוי הדגדגן אבל עדיין. אני חשבתי שלא ארגיש והופס הופתעתי
אל תתייאשי! ואני מדגישה את דבריה של ToryMaster! זו לא בעייה, אל תקחי את זה כבעייה.

מאמי שלי לא לקחתי את זה כבעיה

עובדה שאני כן הצלחתי לגמור... זאת לא הייתה הכוונה שלי באמת. הכוונה שלי הייתה שאני בעייתית כי לוקח לי המון המון זמן לגמור אם בכלל. רק בדוגי אני מרגישה כאילו אני עומדת לגמור אבל אני לא..

אבל בובה אל תקראי לזה בעייה!

הפוך פשוט הפרטנר שלך צריך להשקיע יותר
אני איתך בקטגוריה הזאת חח

אני חושבת שהפרטנרים שהיו איתי

השקיעו המון.. אבל לא הולך לי.. זכור לי מקרה, שהיה לי פרטנר (לא שכבנו, אבל היו דברים אינטימיים), שהוא כל כך רצה שאני אגמור (הוא יודע שגמרתי רק פעמיים בחיי והוא רצה להיות השלישי), לא נתן לי לגעת בו בכלל, וירד לי במשך איזה שעה שעה וחצי עם אצבעות וכל מה שלא תרצי, וכלום.. לא הולך..

מנקודת מבטו של ..שלי...ושלהן..../images/Emo9.gif

האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? אם כן - באיזו תדירות? לרוב בתדירות גבוהה, תלוי ברמת הגירוי שקודם לפני או ברמת החרמנות שהיא מגיעה באותו רגע. באלו תנוחות? אחת התנוחות שהכי קל לאשה לגמור...היא ה"דוגי סטייל"... ככה יש גירוי ישיר יותר על איזור הג'י( ובואו ונסבר..נקודת הג'י זו לא נקודה אלא איזור) כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו? כשיש חדירה חזקה וקצבית, נשים יכולות לגמור די מהר מכך. מתי לראשונה גמרתם מחדירה? ממממממ....לא יכול לענות... האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? זה יכול לקרוא עם כל בן זוג, תלוי בביצועים ובכימיה
אם לא - האם אתן חשות תסכול מכך?כן ברור... האם בן הזוג חש תסכול? בדאיייייייייייי מה אתן כן מרגישות, בשעת החדירה? אוףףףףףףף...צריך להתקשר לשאול
אשמח לתשובות שמחתי לענות....תודי, שצריך כאן אומץ

ארטימיס

New member

האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? אם כן - באיזו תדירות? גבוהה יחסית :)) באלו תנוחות? אמ.. כשאני למעלה, ממ.. כשאני שוכבת על הבטן והוא מעלי.. אה וגם כשאני על הגב והרגליים שלי על הכתפיים שלו :)) כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו? אממ.. תלוי.. רבע שעה משו כזה בערך. מתי לראשונה גמרתם מחדירה? פפפ.. לפני חצי שנה נדמה לי. האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? קבוע כפרה עליו! אם לא - האם אתן חשות תסכול מכך? - האם בן הזוג חש תסכול? - מה אתן כן מרגישות, בשעת החדירה? -

אולי זה נראה רק לי אבל

אני אוהבת יותר חזה עגול שלה הוא לא ממש עגול. אולי בגלל שהפטמה שלה ארוכה כזו...

למעלה