4 פעמים ביום וזה בכלל ממסטל אותי ונראה לי גם את כל המערכות-כנראה זאת המטרה... תבדקי לחץ דם ותתקשרי לרופא/ה שלך לעדכנם יכול להיות שיורידו לך מינון כמו שאצלי הורידו. בהצלחה ותרגישי טוב
כבר יומיים אני עם המינון של 20 מ"ג 3 פעמים ביום וכבר מאתמול אני עייפה כל הזמן אפילו שישנתי הרבה בלילה ולא הבנתי למה... עכשיו הכל כבר ברור. אני מאד מקווה שאני אתרגל לכדורים והתופעות יעלמו, הכל בשביל שהעובר יישאר שם כמה שיותר. אני שבוע 26+4. תודה לך.
אבל כשהייתי בסיור בחדר לידה, המיילדת אמרה שהם עושים חוקן כי הם מאמינים שזה מזרז לידה למי שכבר בלידה. אם את לא בלידה, אז זה לא נראה לי יזרז משהו... אבל אני לא יודעת מה הנר הזה מכיל..
אמא שלי השתמשה בו אחרי אחת הלידות (בגלל עצירות) והיום היא מכורה לזה ולא יכולה ללכת לשירותים בלי זה. אני אישית גם הייתי מכורה תקופה (שנה!) ורק בזכות הבעל המדהים שלי הצלחתי להיגמל. א\ז פשוט צריך להיות עם יד על הדופק.... אבל חוץ מזה הוא נר טוב שעושה את העבודה...
עוד שבועיים לתל"מ, ציפייה גדולה עם המון המון פחדים. יש רגעים שאני מאמינה בעצמי מאוד ויודעת שהכל יהיה בסדר, ולעומת זאת, ישרגעים שהפחד משתלט ולא מצליחה למצוא את האמונה הבסיסית בעצמי. מה שלומך את?
במחלקה בה הייתי מאושפזת, בקשו להתקשר עם כל שאלה, אני הייתי מתקשרת לשאול בבית החולים שבו הייתי מאושפזת אגב אני עם פרסולט 20 מ"ג , שלוש פעמים ביום, ולי אישית אין תופעות לוואי חוץ מצירים- לעיתים...