שאלה לבנות המטופלות באסותא

שאלה לבנות המטופלות באסותא

שלום לכן... אני לקראת שאיבה כנראה תחילת שבוע הבא, אתמול קיבלתי הוראות הזרקה ונאמר לי לעשות בדיקת דם וUS ביום שישי.(ולהכין את הכוריגון כנראה לשבת לא בטוח) עד כה ביצעתי את כל בדיקות הדם ו- US במכבי באר שבע (אף פעם לא יצא לי לעשות בדיקות ביום שישי ולא ידעתי שהם לא עובדים ביום שישי) ככה שלא יצא לי להיות באסותא (חדשה שם)אז מספר שאלות: 1. מאיזה שעה מתחילים עם בדיקות דם ו-US??מתי צריך להיות שם? 2. כתובת של אסותא. 3. מה צריך לעשות לפני שאני מגיעה לבית חולים (האם אני צריכה להמציא להם כבר את כל הטפסים של שלב א + ב' או שאפשר ביום השאיבה להמציא את כל האישורים?? אשמח לכל מידע אחר. מצטערת על עומס השאלות פשוט לא עונים לי באסותא ולא חשבתי שאני אצטרך לעשות בדיקות דם שם דווקא ביום שישי ואין לי את מי לשאול. דיייי דחוףףףףףףףףףף.. תודה חלי

neta2

New member
היי חלי.. וולקום טו "אסותא"../images/Emo140.gif

אסותא ממקום ברחוב ז'בוטינסקי 62 ת"א. זה מאד קרוב לרחוב יהושע בן-נון. מתחילים לעשות שם בדיקות לדעתי החל מ- 7, אולם איני בטוחה מה שבטוח שהן מקבלות גם הרבה אחרי 9 בבוקר. את שלב א' לוקחים מהקופה כבר לפני בדיקת הדם ואולטרא הראשון . למעשה, ביום בו תבואי לאסותא לבדיקת דם ואולטרא תעברי דרך המודיעין בכניסה מצד שמאל ויתנו לך שם מדבקות שישמשו אותך לאורך כל שלבי המעקב זקיקים עד השאיבה, ותצטרכי לשלם סכום שעליו תקבלי החזר מהקופה. שלב ב' לוקחים מהקופה עבור שאיבה והחזרה גם יחד. ושוב ביום השאיבה עלייך להגיע למודיעין להמציא מדבקות נוספות ולשלם את יתרת הסכון שעליו גם תקבלי החזר מהקופה של עד 80 אחוז. שלב ג' - נקווה שלא תזדקקי לוקחים עבור החזרת מוקפאים מאותו טיפול שבו נשאבת. אל דאגה יהיה טוב. הטכנאיות אולטרא נחמדות וזו שלוקחת דם היא בכלל אשה מופלאה! כל שעלייך לעשות הוא להכנס בשערי אסותא, ואחרי שעברת במודיעין להכנס בבניין הראשון מימין , לעלות קומה אחת ולפנות ימינה לעבר המקום בו מתבצעים בדיקות הדם והאולטרא. המון בהצלחה.

yannir

New member
אשתדל לענות

קודם כל שיהיה המון בהצלחה. אני מטופלת באסותא ולשאלותייך: 1. המעבדה פתוחה מ- 7 עד 9 כל יום למעט יום שישי עד 8:30. 2. המיקום הוא בז'בוטינסקי 62 (יש חניה ליד שאם היא מלאה את יכולה לחנות בחניון באזל ולעבור בשדרה ברגל) 3. ביום השאיבה יש לגשת קודם לקבלה, שזה ליד הכניסה, ולהציג להם טופס 17 לשלבים השונים, לשלם על השלב הרלוונטי ולקבל מדבקות. באסותא לא ניתן לבצע שום פעילות בלי מדבקות שמלוות אותך. שיהיה לך בהצלחה. אם את רוצה להשיג אותם אז תתקשרי לטלפון 5201550 משעה 15:00 ונכון קשה להשיגם. או ישירות לקבלה ל- 5201515. בהצלחה וקחי זאת בקלות

neta2

New member
רק משו קטן: יצא לי לא מעט

להגיע גם אחרי 9, ואף ב- 10 ועדיין לקחו דם ועשו אולטרא.. רק שאחרי 9 במקום 2 טכנאיות נשארת רק אחת. גם ביום שישי יצא לי לעשות את הבדיקה אחרי 9, אני מאלו שקשה להם בבוקר

אסותא

באסותא הUS ובדיקת הדם מקבלים משעה 7:00 עד 8:30 את צריכה להגיע מוכנה עם כל טופסי ה- 17 של שלב א' ושלב ב' אסותא נמצאת ברחוב ז'בוטינסקי בת"א והכי חשוב שהמחלקה פשוט מדהימה הצוות תומך ורגיש שיהיה בהצלחה !

אסותא

באסותא הUS ובדיקת הדם מקבלים משעה 7:00 עד 8:30 את צריכה להגיע מוכנה עם כל טופסי ה- 17 של שלב א' ושלב ב' אסותא נמצאת ברחוב ז'בוטינסקי בת"א והכי חשוב שהמחלקה פשוט מדהימה הצוות תומך ורגיש שיהיה בהצלחה !

תודה רבה לכן../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מתרגשת נורא וגם קצת מפחדת מקום חדש, טיפול חדש ומקווה לסוף סוף סוף טוב שייגמר הסיוט הזה לכולנו. והלוואי ונעבור כולנו לפורום השכן מכל הלב!!! אמן אמן אמן - חלי.

למעלה