שאלה לבן...

unagy

New member
שאלה לבן...

בן, אני אשאל אותך 2 שאלות שאני מת לשאול אותך זמן מה ואני מתבייש לשאול אותם בפנים אז הנה: 1.האם אתה רואה הילות גם לחיות כמו כלבים וחתולים או כל חיה אחרת? 2.האם בתמונות שצולמו ההילה צולמה גם כן ואתה יכול לראות מה הבן אדם הרגיש באותו הרגע שצולמה התמונה. שלך, יואב.

תשובות ליואב

1. כן. לכל יצור חי יש אנרגיה שאפשר לקרוא. זה כולל עצים, עשבים, עציצים, בני אדם וכולי. אני רואה את כולם גם כיצורים פיסיים וגם כשדות של אנרגיה. 2. בתמונות אני לא יכול לראות את זה וכן יכול באותו זמן. כדי לראות את זה דרך תמונה, אני צריך להתחבר בצורה מיוחדת, לעשות עבודה, זה לא ראיה טבעית וישירה כמו בחיים. ויכול להיות גם שאני לא תמיד יכול לעשות זאת (לרוב אני לא מנסה, אז אני לא יודע אם אני תמיד יכול ועד כמה).

אין להסיק ממני לגבי אחרים

יכול להיות שעבורך לא יהיה טבעי יותר מאשר לראות אנרגיה דרך תמונות. כל אדם שונה ומיוחד. הראיה האנרגטית שלי תקינה, אך רחוקה מלהיות מושלמת, או מלוטשת. מי שעובד על התחום הזה באופן מכוון וממוקד, יכול להגיע לרמות הרבה יותר גבוהות משלי, בכל המישורים של הראיה האנרגטית.

unagy

New member
כן...,תודה!

ההורים שלי היו אצל אחד מוזר כזה לא יודע איך להגדיר אותו (אולי נביא כזה), שמראים לו תמונה והוא יכול לספר לך את כל החיים שלו אך היו באותו רגע, כולל מה הוא מרגיש למשל על סבתא שלי הוא אמר : "מסכנה תגידו לה לשים את הרגל במים חמים, יש לה בעיות בברך" דבר שהיה נכון מאוד באותה תקופה!!! ויש עוד סיפורים מרתקים בנושא ועכשיו בן הזכיר לי את זה...!

unagy

New member
הבנתי שאמרת פשוט

אני דיי המום...! אתה יכול לדעת איך המרגישים ...כל הכבוד...
מאוד מעניין העסק הזה.

../images/Emo3.gif אתה מוזמן לפורום דרך הלוחמים

בכדי לעבור קורס "ראיית הילות"...!

unagy

New member
בן תגיד...

נניח ואני אבצע את ההוראות מההתחלה, למי אני אגיב.. אף אחד כבר לא מגיב על ההודעות הישנות...

deep ocean

New member
בדיוק! אף אחד לא יראה!

תכתוב תגובות שקשורות לשיעור שאותו אתה עובר (נניח אתה נמצא בשיעור 5), לשרשור החדש (נניח שיעור 16). בן יקרא, ויגיב לך שם. (בשיעור 16) בסדר?

למעלה