שאלה לביט 69

שאלה לביט 69

אתם קשורים לביסקוויטים&בייגלה הפקות? או ליוצרי אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן? או לשניהם
? [אה, לא מצחיק
] מצטערת אם לא הייתי אמורה לפתוח הודעה חדשה...

animal bar

New member
../images/Emo207.gifשאלון ביט69../images/Emo211.gif

השיר הכי עצבני- הכי מוזר- הכי מרגש- הכי "ביט69"- הכי לא מתאים לביט69/רענן- הכי עצוב- הכי שמח- הכי מפורסם- הכי אהבה- הכי שנאה- הכי רועש- הכי דיכאון- הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- הכי יוצא דופן- הכי חרוש- הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- הכי מחאתי- הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- הכי מתאים לנסיעה- הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- השיר של כל הזמנים- השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.- הכי ביט69- הכי שלכם-

animal bar

New member
לקוח מפורום שייגעצ, אני עונה../images/Emo211.gif

השיר הכי עצבני- כמו שלך
הכי מוזר- עוגות גבינה ורבי נחמן הכי מרגש- אולי אולי \: הכי "ביט69"- כמו שלך הכי לא מתאים לביט69/רענן- רבי נחמן הכי עצוב- רק ידידים[?] הכי שמח- דני מכור לבמבה הכי מפורסם- כמו שלך הכי אהבה- עוגות גבינה הכי שנאה- כל הילדים הכי רועש- כמו שלך הכי דיכאון- O.ם הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- רבי נחמן [לא הם כתבו אותו
] הכי יוצא דופן- שאלה טובה הכי חרוש- כמו שלך הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- חומרים רטובים הכי מחאתי- רבי נחמן
הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- לא יודעת הכי מתאים לנסיעה- כמו שלך הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- רבי נחמן, שייגעצ השיר של כל הזמנים- כמהזמן הם כבר קיימים שיכול להיות להם אחד כזה?!
כולה שנה, שנתיים השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.- לא הייתי רוצה הכי ביט69- דני מכור לבמבה הכי שלכם- חומרים רטובים

סתם שאלה לרענן ..

שכתבת ת'שירים כמו שלך ועוגות גבינה .. התכוונת לאיזה מישהי ספציפית , סורי שהשאלה אישית, אם בא לך תענה
..

למעלה