שאלה לבדיקה!!

SNIRKOKO

New member
שאלה לבדיקה!!

שלום לכל קוראי הפורום, שבוע טוב... יש לי 2 שאלות שזקוקות לבדיקה: שאלה ראשונה: *בישיבת המועצה האחרונה שהתקיימה ביום חמישי 8.6.06 חבר המועצה זאב אוריאל שאל את המנכ"ל, הגזבר והיועצת המשפטית אם הם נתנו עמותת דור לדור רשיון לפעלת קייטנה, כמובן שברש העמותה עומד חבר המועצה שבתאי קטש וכולם אמרו שלא ניתן לו אישור.....השאלה שלי היא כזאת: איך זה שאם אין אישור על הפעלת קייטנה בעיר מפוזרים שלטי ענק הקוראים לתושבי העיר לרשום את ילדיהם לקייטנה בהנהלת עמותת דור לדור? שאלה שנייה: *איך זה שבאותו שלט מופיע שמו של אדון טרבלסי שהוא עובד בעירייה וניתן לרשום אצלו ילדים, האם אין כאן סטירה שעובד עירייה משתתף בהפעלת קייטנה פרטית של עמותת דור לדור? אני קורא לצדק במדינה הזאת - עד מתי יהיו שחיטויות?

גילה111

New member
אין מי שישמור על הגחלת

התשובה לכך מתחילה בשאלה: הכיצד אתה מצפה שחבר מועצה ועובד יכבדו את החוק והמינהל התקין בעת שהראש ממשיך לכהן בעודו נושא על גבו חשד לשוחד, מירמה ועוד כהנה האשמות לכאורה שמצויים כעת בחקירה שתלוייה ועומדת כנגדו. הסטטוס של רגב כרגע לא אמור לעודד פורענות טוטאלית. אלא שאם תחשוב על זה היטב, תוכל לענות לעצמך על השאלה: "האם קיימות בפיך המילים המתאימות לבקר את המעשים שתארת, מבלי לצפות לגיחוך ולמצמוץ עיניים, לנוכח הסטנדרט שמרחף כעת בעירייה ויוצר סיכוך בין אמת לשקר, בין נכון ללא נכון, ובין תקין לבלתי תקין. ככה זה כשרשויות החוק והמינהל עובדות בנתק אחת מהשנייה, או לחילופין עובדות לאט, ומותירות את הניהול ואת הראשות במי שחשדות על ראשו. לעצם העניין, השחיתות היא כבר כנורמה בקרב חלק מהעובדים, עד שאינם מבחינים, או שאינם זוכרים כבר שזה שייך לגף השחיתות, פשוט מתוך הרגל, פשוט כי אף אחד לא מעמיד אותם על "טעותם" - וכל זה כי אין מי שישמור על הגחלת.

sragl1

New member
ועל הקטע שאותו זאב מקבל דף בחדשות

העיר ורק הוא מכול התושבים זה לא אותו דבר אז מה השאלה

SNIRKOKO - שלח את דבריך למבקר

המדינה ולמרדכי גילת מידיעות אחרונות. אין ספק שהמבקר החדש מביא תרבות וסגנון שלא מקובלים במדינה. הוא חוקר כל מקרה ובו במקום מפרסם מסקנות והמלצות. כ"כ במסגרת המלצות שפורסמו כאן, הינך מוזמן לפקסס את פרטי השחיתות לשר הפנים.

למעלה