שאלה לאתי אלבכרי לגבי העוגיות ראיתי את המתכון השאלה שלי היא האם יש להם טעם מתוק או סתם בלי טעם?
K kisses New member 2/12/02 #1 שאלה לאתי אלבכרי לגבי העוגיות ראיתי את המתכון השאלה שלי היא האם יש להם טעם מתוק או סתם בלי טעם?
D daldan New member 2/12/02 #2 ליאת - זה קצת מעליב לא? ../images/Emo8.gif איזה מין עוגיות זה עוגיות סתם בלי טעם???
K kisses New member 2/12/02 #3 מעליב למה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש עוגיות שאין להם טעם מתוק כמו העוגיות שאני עשיתי לפני כשבוע. רק רציתי לדעת אם יש להן מתיקות או לא זה הכל
מעליב למה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש עוגיות שאין להם טעם מתוק כמו העוגיות שאני עשיתי לפני כשבוע. רק רציתי לדעת אם יש להן מתיקות או לא זה הכל
א אתי אלבכרי New member 2/12/02 #4 יש להן טעם נפלא וניחוח מדהים גרידת הלימון וסוכר הוניל עושות ריח של עוד.........
ד דנצ1 New member 3/12/02 #5 יש להן באמת ריח טוב והם גם טעימות לפי מה שאמר בעלי,אבל לטענתו הן קשות ולכן אפשר לאכול אותן רק לאחר טבילה בשתייה חמה ,האם זה כך צריך להיות או שפשוט פישלתי קצת בחימום ? (בכל מקרה הוא אוכל עוגיות רק לאחר טבילה אבל רק לידע כללי).
יש להן באמת ריח טוב והם גם טעימות לפי מה שאמר בעלי,אבל לטענתו הן קשות ולכן אפשר לאכול אותן רק לאחר טבילה בשתייה חמה ,האם זה כך צריך להיות או שפשוט פישלתי קצת בחימום ? (בכל מקרה הוא אוכל עוגיות רק לאחר טבילה אבל רק לידע כללי).