שאלה לאנשי קדימה

ורדית 8

New member
שאלה לאנשי קדימה

אני נכנסת לפורום כאן וכל הפורום מלא בהתקפות על נתניהו והליכוד ופשוט לא מבינה. הרי אתם טוענים שלקדימה "מובטח" מעל 40 מנדטים ואילו הליכוד מקבל רק 13 מנדטים, אם אתם באמת מאמינים בשטות הזאת אז למה אתם לא תוקפים את העבודה למשל שמקבלת לטענתכם 20 מנדטים? או את ש"ס שלטענתכם מקבלת 10 מנדטים שזה די קרוב לליכוד לטענתכם. מהיכן מגיע כל הלהט הזה נגד הליכוד ונתניהו שלטענתכם הוא בכלל לא בעמדה לסכן את קדימה? או שאולי בסתר ליבכם אתם יודעים את האמת המרה עבורכם? שהליכוד הולך לקחת את הבחירות? שקדימה הולכת להתרסק וראש הממשלה הבא של ישראל הוא נתניהו? זה מה שבעצם מפחיד אותכם? הרי אילו המצב היה כמו שאמרתם לא הייתם טורחים להגיב כלל למה שנתניהו מדבר. אילו באמת הליכוד היה מקבל פחות מ20 מנדטים אז זה שווה התיחסות? או שאולי אתם יודעים את האמת? אולי אתם מנסים לעצור את הסחף מקדימה חזרה לליכוד בכל דרך ובכל אמצעי? בכל אופן חלומות נעימים לתומכי קדימה. יש לכם עד ל29 למרץ (יום לאחר הבחירות) זמן לחיות באשליות עד שהאמת תתנפץ לכם בפנים. אמת שאתם יודעים אותה בסתר ליבכם ולכן נלחמים כל כך למנוע אותה.

:) אשמח לענות לך -

למרות שלא נראה ממש כי את מצפה לתשובה, רק שישמעו את קולך :) א. לקדימה לא מובטח אפילו קול אחד.. לאף מפלגה לא מובטח. הסקרים הם לא משהו שצריך או ניתן לבנות עליו.. דרושה עבודה יומיומית של כל פעיל, ע"מ לקדם את המפלגה שהוא תומך בה. ב.הסיבה שאני פחות מתייחס לעבודה במאמרים שאני מציג היא פשוטה - העבודה פחות מדאיגה אותי וכך גם היו"ר שלה, אני חושב שהכוורת של מפלגת העבודה לא כל כך רעה.. ואולי גם היו"ר שלה - אני פשוט לא מסכים עם הדרך.. ולקדימה רשימה יותר איכותית, לדעתי. בוגע לליכוד ולביבי.. כאן אני יותר מודאג - בנימין נתניהו, סליחה על הביטוי, והדרך שבה נוקט הליכוד היום, פשוט מחליאה אותי ממש! אם זה בקמפיינים המחרידים, אם זה בחוסר החמלה ששורר שם כלפי השכבות החלשות, אם זה בזיגזוגים המחרידים של הנתניהו במרדף אחר הכיסא.. אם זה בהצמדות לימין הקיצוני ומנהיגיו.. ובעוד הרבה דברים נוספים שאין לי את המקום לפרסמת כאן.. בע"ה רק שנדע מדינה שקטה, בריאה ומלאת אהבה - לא משנה מי יבחר

אתה לא מסכים עם הדרך של העבודה?

מספר 2 של קדימה, שמעון פרס, אמר כי אין הבדל מבחינה מדינית בין קדימה לעבודה. מבחינה כלכלית, ההבדלים בין המצעים אינם גדולים. אז עם מה אינך מסכים?

הדרך של מפלגת העבודה -

שבאה לידי ביטוי במצע הנוכחי שלה, בדרך ובמנהיגה - לא לטעמי. אשמח לפרט לך בהמשך :)

ורדית 8

New member
תשובה הוגנת ומצוינת אבל........

שכחת לענות לי על שאלה פשוטה. למה דווקא הליכוד ולא העבודה למשל? הרי הליכוד לא תוקף את אולמרט אישית אלא את דרכו בעוד שהעבודה תוקפת את אולמרט אישית לגופו. אגב אני לא רואה פסול שאולמרט יתמנה לשר התשתיות בממשלת נתניהו אם כי בתנאי שיוציאו את מינהל מקרקעי ישראל מהמשרד מאחר ואני לא מאמינה שהוא יעמוד בפיתוי, לא נותנים לחתול לשמור על השמנת.

טלמ

New member
גם את העבודה תוקפים כאן אבל פחות

אני אישית מעריך חלק מאנשי העבודה, לעומת זאת בליכוד (חוץ ממיכאל איתן) אין אף אחד בר הערכה

ורדית 8

New member
את ש"ס או ליברמן אתה כן מעריך?

אם כך למה לא אותם? תפסיק להעמיד פנים אתה הרי יודע את התשובה. מלבד ביבי אף אחד לא "מסכן" את קדימה. אתם בליבכם פנימה יודעים שביבי הוא ראש הממשלה הבאה. אולמרט יהיה מקסימום שר התשתיות בממשלת ביבי ( בלי מינהל המקרקעין כמובן).

אמורוסו

New member
רגע שאני אבין - אתה תומך קדימה ?

ואתה חושב שאין בליכוד אף אחד בר הערכה ? אבל אתה חושב שגדעון עזרא, רוני בר און, צחי הנגבי, אהוד אולמרט, שטרית, כל החברה האלו הם כן ברי הערכה ?

bhnadav

New member
14, אכן.

כמו בכל מפלגה, גם בקדימה יש אנשים טובים יותר וטובים פחות. בסך הכל, אני מרוצה מהנבחרת של קדימה הרבה יותר מזו של העבודה או של הליכוד (ובמקרה שלך - גם יותר מזו של האיחוד הלאומי-המפד"ל), אבל זו לא דעתי בלבד - אלא דעתו של רוב הציבור.

התשובה פשוטה :)

לא מדובר פה במשחק.. ולא בהתנצחויות.. לא מדובר פה בתעמולה לצורך תעמולה.. ולא מדובר פה בדו קרב של השתלחויות. מדובר בתובנה פנימית קטנה.. אשר שותף לה חלק גדול מהציבור, נתניהו - לא עוד. התובנה הזאת משותפת גם להמוני תומכי ליכוד, לשעבר, שכבר לא מוכנים להתפשר על אדם, אשר לדעתם, לא ראוי לתואר אבירות של אמת ועשייה. אני לא מזלזל בנתניהו.. הוא תרם רבות ויתכן כי יתרום עוד.. אבל הוא ממש לא האדם שאני רוצה לראות כמנהיג למדינה שכל כך חשובה לי.

ורדית 8

New member
אלי ישי היית רוצה לראות כראש ממשלה?

למה אותו אתה לא תוקף? תפסיקו לשקר לעצמכם, אתם יודעים את התשובה למה דווקא ביבי. האם מי שלטענתכם יקבל 13 מנדטים ראוי בכלל להתיחסות? אתה יודע בדיוק כמוני שביבי יהיה ראש הממשלה הבאה ואתה מנסה פשוט לעצור את הסחף מקדימה לעבר הליכוד. אתה באמת מאמין שבהשמצות זה ילך לכם?

ורדית.. את רוצה תשובה או להתווכח?

אני נותן תשובה.. אם את לא מאמינה לי, או לאף אחד אחר.. למה לי לטרוח? עושה רושם שאת בכלל לא מעונינת בשיח, מצטער..

אמורוסו

New member
הודעה טובה ../images/Emo45.gif מה שכולם יודעים בלב

את רואה את האובססיה למשל קדימה לישראל, שהוא לדעת כולנו מגויס של המפלגה, זה ברור ממה שהוא כותב. מן הסתם הם בלחץ, אחרת הם לא היו נכנסים לעניין הזה. אם המפלגה שלי היתה מקבלת 38 מנדטים בסקרים הייתי רגוע. הם לא. זה בהחלט מעלה שאלות. והתשובה שלך היא בהחלט מתקבלת על הדעת.

למעלה