שאלה לאנשי קבע

שאלה לאנשי קבע

האם מישהו מכם יודע האם הביטוח של הצבא (לאנשי קבע) מכסה תאונות אישיות במצנחי רחיפה ?

Galw1

New member
לא מכסה...

הלוואי... הצבא לא מכסה כל שטות שהאנשים שלו עושים. אני גם עשיתי ביטוח חיים

לא מכסה.

קראתי מסמך של הצבא בנושא לא מזמן (נושא הכיסוי של ביטוח החיים) לא מכסה גלישה אווירית. אני מניח שזה מספיק קרוב למרות שלא ציינו שם בפירוש רחיפה במצנחים. בברכה, ותעשה לעצמך ביטוח טוב, בן

ביטוח קיבוצי לא מכסה "חריגים"

בדקתי בזמנו את הנושא בהקשר לביטוח מנהלים שבהסכם קיבוצי במקום עבודתי. התשובה שקיבלתי מחברת הביטוח היא שאין זה "הוגן" לעלות את הפרמיה לכל המבוטחים במקרה של תאונות, חס וחלילה של בודדים העוסקים ספורט אתגרי. (כי הרי נערכת בדיקת כדאיות מדי שנה). ברור שגם תוספת פרמיה של בודדים להכללת ביטוח כזה לא תשנה את המצב. שלא נצטרך... שמשון

שלי מכסה

חברים, בביטוח החיים שלי (נעשה ע"י סוכן הביטוח של הסטארטאפ בו אני עובד) נוסף סעיף המכסה אותי כנגד תאונות שנגרמו כתוצאה ממצנחי רחיפה. לגבי סוג הכיסוי המדויק/הגבלים ושאר ירקות, אאלץ לעדכנכם במועד מאוחר יוצר (אין לי כרגע את הפרטים - הכל טרי) אגב, לא נתבקשתי לשלם אקסטרה.. משה

liran1ro1

New member
ביטוח

אתה שלמת תוספת סיכון בלי שאתה יודע לירן רונן יעדים סוכנות לביטוח

יותר פרטים בבקשה

שלום, תודה על ה"טיפ" - האם תוכל לספק יותר פרטים לגבי ה"שיטה"? אם סוכן ביטוח מודיע לי בשמחה כי ללא שינוי בעלות הריסק קיבלתי כיסוי ביטוחי למצנחים ובפועל זה לא המצב - אותו סוכן ביטוח יקבל טלפון מאוד זועם ממני.. משה

ביטוח

עשיתי בירור קטן בנושא ביטוח לאנשי קבע. לגבי ביטוח תאונות אישיות לפי מה שנאמר לי זה מכסה רק במקרה של נכות תמידית עד 300000, לא משנה ממה הפגיעה. לגבי ביטוח חיים - אני אקבל תשובה ביום ראשון.

ביטוח אנשי קבע

לגבי ביטוח חיים - ביררתי את הנושא אצל רמ"ד נפגעים. הביטוח חיים מכסה במקרה של מוות ללא קשר ממה המוות. לגבי ביטוח תאונות אישיות, מכסה עד 300000 במקרה של נכות תמידית בלבד. ללא קשר לסיבת הפגיעה. שלא נדע !! ולא נצטרך !! טלפון של ביטוח תאונות אישיות לבירורים נוספים 5107107-03

למעלה