שאלה לאנשי מרץ למה אתם מצד אחד מתנגדים לטרנספר של ערבים אבל מצד שני תומכים בטרנספר של יהודים?
ע עבד מוmh New member 1/1/03 #1 שאלה לאנשי מרץ למה אתם מצד אחד מתנגדים לטרנספר של ערבים אבל מצד שני תומכים בטרנספר של יהודים?
א אלוהים1980 New member 1/1/03 #2 כמה ולאן? כמה מתנחלים מרצ רוצה לפנות? (כמה עשרות אלפים) כמה ערבים אתה רוצה לפנות? (כמה מליונים) לאן? (מרצ - לתת פינוי הוגן בתוך גבולות מדינת ישראל) לאן אתה מציע פנות את הערבים (מין הסתם לזרוק אותם למצרים וירדן - תקן אותי אם אני טועה).
כמה ולאן? כמה מתנחלים מרצ רוצה לפנות? (כמה עשרות אלפים) כמה ערבים אתה רוצה לפנות? (כמה מליונים) לאן? (מרצ - לתת פינוי הוגן בתוך גבולות מדינת ישראל) לאן אתה מציע פנות את הערבים (מין הסתם לזרוק אותם למצרים וירדן - תקן אותי אם אני טועה).
ע עבד מוmh New member 1/1/03 #3 ממש ממש ממש לא נכון אני מתנגד לכל טרנספר שהוא בין אם זה טרנספר של יהודים ובין אם זה טרנספר של ערבים. ודרך אגב בשטחים יש קרוב למאתיים אלף יהודים.
ממש ממש ממש לא נכון אני מתנגד לכל טרנספר שהוא בין אם זה טרנספר של יהודים ובין אם זה טרנספר של ערבים. ודרך אגב בשטחים יש קרוב למאתיים אלף יהודים.
P pelegs New member 1/1/03 #5 לא עקרוני הם יושבו שם במהלך לא חוקי של מדינת ישראל, והם יועברו לתוך גסולות הקו הירוק בטיפול של ממשלת ישראל, אשר גרמה לבעיה. זה -לא- טרנספר.
לא עקרוני הם יושבו שם במהלך לא חוקי של מדינת ישראל, והם יועברו לתוך גסולות הקו הירוק בטיפול של ממשלת ישראל, אשר גרמה לבעיה. זה -לא- טרנספר.
M ManicStreetPreacher New member 1/1/03 #6 פיצויים למתנחלים, פיצויים מלאים למתנחלים שיפונוף ייהוד הגליל והנגב, הקמת יישובים חדשים, זו ציונות אמיתית!
פיצויים למתנחלים, פיצויים מלאים למתנחלים שיפונוף ייהוד הגליל והנגב, הקמת יישובים חדשים, זו ציונות אמיתית!
ע עבד מוmh New member 1/1/03 #4 ממש ממש ממש לא נכון אני מתנגד לכל טרנספר שהוא בין אם זה טרנספר של יהודים ובין אם זה טרנספר של ערבים. ודרך אגב בשטחים יש קרוב למאתיים אלף יהודים.
ממש ממש ממש לא נכון אני מתנגד לכל טרנספר שהוא בין אם זה טרנספר של יהודים ובין אם זה טרנספר של ערבים. ודרך אגב בשטחים יש קרוב למאתיים אלף יהודים.