שאלה לאמריקאים

La Gamba

New member
well,it's time to switch to english

"I guess" gives you the feeling that it is not the main issue, it should be obvious that I am a citizen, or else the whole idea could result in a huge headache. (notice that we moved to I guess, from אני מניח) You cannot state what is the correct use of the phrase, since you don't know enough to declare that. (SO I SAY!) P.S. you are not the 1st one to think that self amusement is the best, I had a friend that thought the same, he is now in a mental hospital after the psychologist didn't under stand what is so funny in killing people​

noa0912

New member
טרין,

קודם כל, תודה על הבידור... אבל... שימי לב: i guess= אני מנחש i assume= אני מניח... לצערי עכשיו כל ההסבר על הפוני לא קביל...

La Gamba

New member
כל הרעיון הוא שזה יותר זול ללא

שיעורים. ולא בהכרח הורים, אבל אני אמצא.

טרחה..

באתר של משרד התחבורה כתוב לפחות איך להמיר אותו... *הצגת רשיון נהיגה זר תקף שהוצא שלושה חודשים לפני הכניסה ארצה *הצגת דרכון להוכיח הכניסה לישראל והשהייה בחול בתקופת הרשיון הזה *ביצוע בדיקות ראייה ובדיקות כלליות על טופס ממוחשב ואז מבחן שליטה. אותי אישית עניין החלק הזה: אזרח ישראל תושב חוץ (שהיה בחו"ל לפחות שנה אחת רצופה) שבא לביקור בלבד בישראל, לשהות זמנית, ראשי לנהוג בישראל על סמך רשיון זר תקף (לאומי זר או בינלאומי) עד שנה מכניסתו לישראל.

למעלה