שאלה לאמריקאים

La Gamba

New member
שאלה לאמריקאים

אני משער שהדרך להשיג רשיון נהיגה בארה"ב היא זולה וקלה להחריד ביחס לארץ, ולכן אני מנסה לתכנן דרך להשיג רשיון כך, ולכן אם למישהו יש תשובות איך, כמה זה עולה, כמה זה קשה זה יהיה נחמד. א) מה התהליך של המרת רשיון אמריקאי לישראלי? ב) האם עלי לעבור מבחן כלשהו, בהנחה שיש לי רשיון נהיגה בינ"ל שהשגתי בארה"ב? ג) כמה כל התהליך של השגת הרשיון עצמו אורך, עולה, והאם המבחן הסופי קשה? אם יש לכם עוד כמה דברים לבאר, זה יהיה ממש נחמד מצדכם. (אגב, למקרה שלא ברור, אין בעייה עם אזרחות)

matanbu

New member
מצטרפת לשאלה.

+ מישהו יודע מה העניינים במיאמי עם אלכוהול? מאיזה גיל וכו? כי אני יודעת שמכניסים מ18 (שיהיה לי) למועדונים.

k e r e n l

New member
על פלורידה אני יודעת...../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה אם זה בכל ארה"ב ככה אבל ככה זה פה, פחות או יותר, אז ככה- רשיון אפשר להוציא בגיל 15 "פרמיט" זה רשיון שנותן לך לנהוג שנה עם ההורים או עד גיל 18 (במידה ואתם עושים נגיד בגיל 17 וחצי..), אחרי שנה נגשים לטסט, לעשות את התיאוריה לא עלה בפעם הראשונה, כל פעם אחרי זה זה עולה איזה 5$, ובסוף להוציא את הרשיון עצמו עולה איזה 20$, (אני כמעט בטוחה.. אל תתפסו אותי במילה...), אהה, וגם לפני שניגשתי לתיאוריה, הייתי צריכה לעשות איזה קורס של 4 שעות על סמים ואלכוהול וכאלה... לגבי סמים ואלכוהל..... אם תופסים אותך מתחת לגיל 21, עם 0.02% אלכוהל בדם, משאים לך ת'רשיןו לחצי שנה, יש תופסים אותך עם 0.05%, אתה צריך לעשות קורס על אלכוהל (וגם משאים ת'רשיון נראה לי..) ואם אתה מתחת לגיל 19- מודיעים להורים... ואם תופסים אותך עם 0.08% או יותר- לא נעים בכלל, אני לא זוכרת בדיוק מה עושים... שוב- אל תתפסו איתי במילה, זה מה שאני זוכרת פחות או יותר... לגבי פלורידה- אסור לשתות מתחת לגיל 21, והוספת י איזה אתר, אין לי מושג עד כמה טוב הוא, כי לא הייתי בו, סתם מצאתי אותו.. מקווה שיזה יעזור לך..

La Gamba

New member
תודה! זה בדיוק מה שרציתי (פלורידה)

בעיקר כי סביר להניח שלשם אני אסע (אולי) כי יהיה לי מקום לגור ליד טמפה. סה"כ זה לא יעלה יותר מ50$?!

k e r e n l

New member
אממ.. לא נראה לי שזה יעבור את ה50$

אבל תבדוק כל מה שאמרתי.... ואין לי מושג אם לרשיון בינלאומי זה אותו מחיר והכל... אם יש לך עוד שאלות אני יכולה לנסות לעזור לך... אני גרה פה..

יש לך הורים ללמוד איתם שנה?

כי אם תצטרך לקחת שיעורים אני משער שזה יצא יותר מחמישים דולר...

La Gamba

New member
זו הייתה סוג של ציניות

מכיוון שאני אזרח, אז אני מניח שאני אשהה על תקן זה.

Trinity 8 P

New member
so why do u have to guess?

it's not just something you say in the end of the sentence because it's cool...

Trinity 8 P

New member
../images/Emo54.gifLook,

If I asked you what you wanted for your birthday and you said "I don't know... I don't really care... a pony maybe" and I saw something that you liked I would by the thing I thought you would like not the pony... If you said "a pony." I would have bought you a pony despite the nice frog that I saw... when you say "I GUESS a citizen", it become reasonable to believe that you don't know enough and you just assume something that is not necessarily correct... but is extremely crucial to the answer. so I told you that you should be sure... The phrase "I guess" has been abused and people add it to every sentence regardless of the need in it... so don't... if you want to get a pony start meaning what you write and writing what you mean.

kit k@t

New member
OMG

oh my freaking god! (if i may add) So this is what Sam meant... LOL my love, you are most insane.... u know that, right? kat

Trinity 8 P

New member
Why, thank you darling.../images/Emo54.gif

I guess (LoL self amusement is the best) Note the correct use of the phrase... I am not sure whether it was a compliment therefore I choose a side (the flattering one of course), and state my confusion in hope for future clarification

למעלה