שאלה לאלפקה

נועית7

New member
שאלה לאלפקה

למה רשמת שקסטרו היא בין החברות המוחרמות? זה בטוח לא קשור לגלוטן...

בגלל הפרוות

אמנם אחרי חרם צרכנים והפגנות הם הודיעו שיפסיקו לייצר בגדים עם פרווה, אבל עצם זה שמלכתחילה עשו את זה גורם להם להיכנס לרשימה השחורה.

אכן בגלל הפרוות

והם עשו הרבה דברים שהראו מה היחס שלהם לצרכנים בתהליך. אני אמנם מתנגדת מלכתחילה למכירת הפרוות, אבל מהצד של קסטרו זה היה רצוף שקרים והסתרות - וזה מבחינתי מה שמראה על הגישה שלהם ומה שגרם לי להחרים סופית ולא רק עד להורדת הפרוות. בכמה הזדמנויות הם פרסמו שהם לא ימכרו החל מתאריך X, ובתאריך שנקבע מצאו תירוץ נוסף ואמרו שיפסיקו בתאריך Y... וחוזר חלילה. כל ההבטחות שלהם לצרכנים לא היו שוות כלום, וכל פעם הם ניסו למתוח עוד את החבל. נ.ב עכשיו חזרתי מהסופר, והחבר אפילו לא התלונן כשבישרתי לו שמעכשיו הוא מקבל שוקולד של ורד הגליל. עם כמויות השוקולד שהוא צורך, עלית פושטת רגל תוך חודשיים

ורד הגליל לא משהו

הבעיה שתוצרת חוץ זה יקר, ובמדינה שלנו יש מונופלים... ועם כמויות השוקולדים של חבר שלך וכמויות הקפה שלי, עלית יפשטו את הרגל רבה לפני. עכשיו הם יגלו איזה כח באמת יש לציבור הצליאקים שהם כל כך מזלזלים בו. ואני חשבתי עד עכשיו שזו אגדה שהם מייצרים נ"ג כל השנה ורק מייבאים לחו"ל, אחרת הייתי כותבת למנכ"ל ממזמן שיאפשר גם לנו לקנות. בכל מקרה, עכשיו הוא איבד אותנו.

בישולה1

New member
לדעתי הם לא מספקים לחול כל השנה

עובדה שרק ליפני שבועיים היה הסיפור עם גלוטן פריי שקראתי למרד צרכנים עלית פשוט מכרה להם את הסחורה שהיא מכינה לפסח .וההוכחה היא שהם הם שעלו על בעית הגלוטן.הם מוכרים את המוצרים במשך השנה כי חיי המדף שלהם ארוכים.שלא תיתנו שיעבדו עליכם.....אמרו יודעי דבר.

למעלה