שאלה לאלוף CAZA

אסנת52

New member
שאלה לאלוף CAZA

CAZA שלום, מעיון בתכתובות שלך אני מבינה שיש לך ידע מעמיק בתחום ואתה כנראה אחד התותחים במדינה, הייתי רוצה לדעת מהיכן אתה שואב את הידע הרב שברשותך? תודה ובברכה אסנת

natan82

New member
צחוקים

צחוקים מה שהולך פה...

caza forex

New member
שלושה מקורות עקריים...

אסנת שלום, אז קודם כל, תודה על המחמאה. לגופו של עניין, חשוב להבין שתחום הניתוח הטכני הוא עולם בפני עצמו וגם היום אחרי מספר שנים בתחום אני עדיין לומד דברים חדשים מידי יום... בגדול, ישנם שלושה מקורות מידע עקריים ששימשו אותי במהלך השנים ללימוד התחום על בוריו כמו גם לשיפור מיומנויות המסחר שלי. 1) ספרים - אין מקור מידע תיאורתי טוב יותר מספרים. למרבה הצער, את הספרים הטובים והחיוניים ניתן למצוא רק בספרות האנגלית, ועד לכתיבת שורות אלו עדיין לא נכתב בשפה העברית ספר ראוי לשמו בניתוח טכני. אם תרצי רשימת ספרים מצויינים בניתוח טכני (ספרים באנגלית כמובן..) את מוזמנת ליידע אותי... 2) סוחרים מקצוענים - אחת משיטות הלימוד היעילות ביותר שיש היא לימוד מטעויותיהם של אחרים. נסי להכיר ולהצמד לסוחרים מקצוענים ועקבי אחר מערכת קבלת ההחלטות שלהם, שיטות העבודה שלהם ודרכי הניתוח שלהם...אני מוכרח להודות שבשבילי זה היה מאוד אפקטיבי. 3) ההתנסות האישית - למעשה, הדרך היעילה ביותר לשיפור מימנויות המסחר ושיוף יכולות הניתוח הטכני היא לחוות את המסחר דרך ההתנסות האישית, דרך הניסוי והטעיה, ניתוח מסקנות העסקאות והכי חשוב, לימוד מהטעויות שלעיתים נדמה כי הם בלתי נמנעות. מקווה שעזרתי.. שיהיה בהצלחה.

למעלה