שאלה לאלה מהטכני

kamikazaa1

New member
שאלה לאלה מהטכני

יש מנעולים בחדרים?כאילו אם אני יוצא מהחדר יש איך לנעול?

shimonev

New member
ועוד שאלה על החדרים

כל אחד שגר בחדר יקבל מפתח?? או שיהיה מפתח אחד לחדר?

kamikazaa1

New member
קראת את המחשבות שלי

גם רציתי לשאול... וקרן וואלה לא סתם שאלתי..פשוט כל מי ששאלתי אין לו מושג כבר חשבתי..איך בדיוק גונבים בטכני כל כך הרבה אם יש מנעול לחדר?

קצת הסברים

אתם מקבלים מפתח אחד. אם בא לכם - תשכפלו. אצלנו בחדר כל אחד שכפל לעצמו כי אי אפשר אחרת..כל אחד יוצא ונכנס כשבא לו. איך גונבים? כי לא כול שניה אתה נועל. ויש חדרים שבכלל נושקים לחלונות שדרכם אפשר להיכנס. תאמין לי שלגנוב לא חסרות דרכים.

kamikazaa1

New member
ובשבוע הראשון?

אין מצב לשכפל מחוץ לטכני או שם נכון?כאילו שבוע ראשון נצטרך להסתדר ככה עם מפתח אחד? ועוד שאלה...בקשר למקלחות...יש זמן מסוים שמותר ללכת להתקלח?או שמתי שרוצים?

kamikazaa1

New member
עוד דבר..מותר חיות בטכני?<

מותר להביא חיות לטכני?דג קרב בצנצנת?אוגר קטן בכלוב לחדר?סתם שאלה דפוקה אבל מעניינת

המממ

אין לי מושג בקשר לחיות..אבל אם תביא כלב אני בטוח שהוא לא ייכנס. אולי אוגר בכלוב תצליח להחביא בכיס..ואת הכלוב בתיק, אנערף. יש מצב שיתנו לכם שחרור ["אפטר"] כדי לשכפל מפתח, או שישלחו ילד אחד מהקורס כדי שיילך לשכפל לכולם איפושהו בחיפה. אבל לא בטוח..כי איתכם יהיו הרבה יותר קשוחים ממה שהיו עם השוחרים [אני ראיתי קבוצות של קורסיסטים, ריחמתי עליהם - באמאשלי]. מקסימום תשכפלו שבוע הבא. להתקלח - כשיש לך זמן פנוי..השאלה היא מתי זה יקרה. וזה, כבר תלוי במדריך שלך. למרות שבזמן פנוי לחדר אוכל לא נראה לי שתספיק\תרצה להתקלח. הכוונה לזמן פנוי חופשי להכול.

The Amaru

New member
אסור להביא חיות בתכלית האיסור

אבל אתה יכול לאמץ לך איזה ט"תניק אם אתה כ"כ להוט על זה...

homos3

New member
תביא את הקקטוסים שלך....

ד"א הדג שעבר ניסיון חיסול עדיין חי?

kamikazaa1

New member
הדגים שלי הטילו!!

ואיזה דג עבר נסיון חיסול?מה שהיה זה שהאקווריום של אבא שלי היה לו סדק...שמנו את כל הדגים בדלי וקנינו חדש באיזה 200 שקל....ועכשיו הכל בסדר..והדגים שלי הטורפים הטילו אתמול!!!משהו בן ז***

למעלה